Το πλάνο της προετοιμασίας και η ενίσχυση του Αστέρα

Το πλάνο της προετοιμασίας και η ενίσχυση του Αστέρα

Ιούνιος 09, 2015 - 21:07
0 σχόλια

Ο προγραμματισμός ενόψει τις νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στον Αστέρα Τρίπολης με τους ανθρώπους του συλλόγου με πλήρη οργάνωση και μεθοδικότητα να τρέχουν όλα τα ζητήματα που είναι επί τάπητος.

Η αρκαδική ομάδα με σύμμαχο της τον χρόνο ετοιμάζει τα πλάνα της για τον σχεδιασμό του νέου Αστέρα που και πάλι έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η προετοιμασία, η στελέχωση του νέου ρόστερ και τα μεταγραφικά είναι τα ζητήματα που απασχολούν και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μία εικόνα γύρο από όλα αυτά.

Φάκελος προετοιμασία:

Στις 6 Ιουλίου ο Αστέρας Τρίπολης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του  προπόνηση με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να διεξάγεται και πάλι στο εξωτερικό αυτή την φορά επί Ολλανδικού εδάφους.

Με οδηγό λοιπόν την περσινή χρονιά και την προετοιμασία που είχε γίνει στην Αυστρία οι «κιτρινομπλέ» θα μεταβούν στην Ολλανδία εκεί όπου και θα μπουν τα πρώτα θεμέλια της νέας χρονιάς.

Στην συνέχεια η αρκαδική ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει φιλικά παιχνίδια πιθανόν στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ με την προετοιμασία του Αστέρα να ολοκληρώνεται τον Αύγουστο όταν θα πάρει μέρος σε τουρνουά στην Ιταλία αντιμετωπίζοντας σε φιλικούς αγώνες  πολύ δυνατά ευρωπαϊκά club.

Φάκελος μεταγραφές-αποχωρήσεις 

Μεγάλες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ δεν θα υπάρξουν  ενώ είναι δεδομένο πως ο Αστέρας Τρίπολης θα κινηθεί και πάλι για Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα μπορέσουν να του δώσουν μία επιπλέον ποιότητα στο υπάρχον σύνολο.

Ήδη ο Γιάννου είναι η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι την «κιτρινομπλέ» φανέλα προβάρουν οι Φούντας (εξτρέμ), που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός από την Σάλτσμπουργκ  στον Πανιώνιο , Ντουντού  (μέσος) από την Σάο Μπεράρντο και Χαμντανί (μέσος) από τον Απόλλωνα Λεμεσού που είχε απασχολήσει και τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές ενδεχόμενος να αποχωρήσουν σύμφωνα και πάλι με τα όσα έχουν δει το φως της δησιότητας όπως φαίνεται δύσκολα θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα οι Παρα, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Γιαννιώτας, Τιε Μπι, Μούκαμ, Κιτικό και Τορμένα.

Στις περιπτώσεις των Μπαράλες και Λούι οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο με την αρκαδική ομάδα και έτσι οι όποιες προτάσεις πιθανόν έρθουν θα πρέπει πρωτίστως να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Αστέρα για το ενδεχόμενο πώλησης τους.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.