Πιτσίν: «Ικανοποιημένος που είμαι στον Αστέρα» (vid)

Πιτσίν: «Ικανοποιημένος που είμαι στον Αστέρα» (vid)

Ιούνιος 28, 2017 - 09:10
0 σχόλια

Ικανοποιημένος που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Ντάνι Πιτσίν Ερμόσα κατά την διάρκεια της «πρώτης» της αρκαδικής ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου.

Ο Ισπανός ανέφερε ότι του αρέσει να αγωνίζεται στα άκρα και πως κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα ενώ ανέφερε ακόμα πως είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσει η νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνι Πιτσίν

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αστέρα: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό είναι κάτι που διαπίστωσα και πριν δύο εβδομάδες που ήρθα. Μου αρέσει η πόλη και οι εγκαταστάσεις εδώ είναι πολύ ικανοποιητικές για να μπορέσει η ομάδα να αποδώσει καλά οπότε οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές».

Για το σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται: «Ένα από τα βασικά μου χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα. Αγωνίζομαι κυρίως στα άκρα. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή και είχαμε κάνει μια πρώτη κουβέντα λέγοντας του κάποια πράγματα για εμένα. Επίσης μπορώ και πετυχαίνω αρκετά γκολ πράγμα που είναι σημαντικό για την θέση μου».

Για την παράδοση του Αστέρα με τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές και τι γνώρισε για την ομάδα: «Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον της ομάδας έψαξα να βρω κάποια πράγματα για τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές. Είδα ότι έχει αρκετούς Ισπανόφωνους και τώρα αλλά και στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι θετικό για μένα για να μπορέσω να προσαρμοστώ ακόμα πιο γρήγορα. Εγώ είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πιτσίν: «Ικανοποιημένος που είμαι στον Αστέρα»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.