Πιθανοί οι εννέα όμιλοι στην Γ' Εθνική την νέα σεζόν

Πιθανοί οι εννέα όμιλοι στην Γ' Εθνική την νέα σεζόν

Ιούνιος 01, 2020 - 12:38
0 σχόλια

Νεά δεδομένα αναμένεται πως θα δημιουργήσει στην δομή του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας οι 136 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής έπειτα από τις σχετικές αποφάσεις της ΕΠΟ για την μετά Covid-19 εποχή.

Χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ομάδες που ίσως υποβιβαστούν από τις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς εκκρεμούν οι αποφάσεις για τη Football League και ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών η Γ’ Εθνική τη νέα χρονιά θα απαρτίζεται από 136 ομάδες κάνοντας πιο διευρυμένη την κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν η ΕΠΟ σχεδιάζει την δημιουργία 9 ομίλων βασισμένων πάνω σε γεωγραφικά κριτήρια των 15 με 16 ομάδων ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας από την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Μεγάλο ρόλο στον καταρτισμό των ομίλων θα παίξει και το ποιες ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κάτι που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσει για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.