Πήρε τον Βραζιλιάνο Μπαρμπόσα το Λεωνίδιο (vid)

Πήρε τον Βραζιλιάνο Μπαρμπόσα το Λεωνίδιο (vid)

Αύγουστος 26, 2018 - 14:38
0 σχόλια
Το Λεωνίδιο προχώρησε στην τρίτη και τελευταία για φέτος μεταγραφή του, αποκτώντας τον έμπειρο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ροντρίγκο Σέζαρ Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα, γεννημένο στις 29/3/1988 και με παραστάσεις στην Σέριε Α' της Βραζιλίας, τη Σούπερ Λίγκα και την Γ' Εθνική. 
 
Είναι γρήγορος με υψηλή τεχνική κατάρτιση, και έφεση στο σκοράρισμα, που αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό, όπως όλα δείχνουν, φετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.
 
Ο Μπαρμπόσα ξεκίνησε την καριέρα του από την Ατλέτικο Παραναένσε της πατρίδας του και το 2008 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Θρασύβουλου o οποίος αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκα (11 συμμετοχές, 1 γκολ). Συνέχισε στον Άρη Βούλας (28 συμμετοχές, 7 γκολ) και την Μινωική (11 συμμετοχές, 3 γκολ).
 
Το 2011 επέστρεψε στη Βραζιλία και έπαιξε στις: Serrano, Sao Jose, Porto SC, Potengi, Conilon, Macae και ξανά στην Potengi. Το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα για την ομάδα της Κρήτης Γόρτυς (23 συμμετοχές,8 γκολ), Απόλλωνα Καλαμάτας (14 συμμετοχές,2 γκολ), Λήλαντα Βασιλικού (5 γκολ) και ΑΠΟΚ Βελούχι.
 
Το νέο απόκτημα του Λεωνιδίου προπονήθηκε ατομικά σήμερα το πρωί και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Νέα Κίο, όπου θα δώσει στις 17:30 το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Αργοναύτη.  

 

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Rodrigo - Meio campo/Lateral direito 88


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.