Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς ο Βύζας Μεγάρων

Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς ο Βύζας Μεγάρων

Απρίλιος 22, 2015 - 18:14
0 σχόλια

Τους πέντε βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί λίγους μήνες πριν πήρε πίσω ο Βύζας Μεγάρων μετά τη έφεση που είχε κάνει με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να τον δικαιώνει.

Βάσει της απόφασης, αφαιρέθηκαν οι πέντε βαθμοί φέτος από τον Βύζαντα, σε ποινή που είχε επιβληθεί πέρυσι στην ΠΑΕ, που αγωνιζόταν στη Football League, για την υπόθεση της πλαστογραφίας. Όμως η διοίκηση άσκησε έφεση και πλέον ο Βύζαντας πήρε πίσω τους βαθμούς και η απόφαση αυτή αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής στον 3ο όμιλο  της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα των Μεγάρων έφτασε  τους 37 βαθμούς, και μέσα στις επόμενες 3 αγωνιστικές θα έχει την ευκαιρία  να «κλειδώσει» την θέση του στη Γ’ Εθνική. Ενω απο την άλλη με αυτήν την εξέλιξη η Αχαϊκή αποχαιρετά την κατηγορία και σε πολύ δύσκολη θέση για την παραμονή είναι και ο Ερμής Κιβερίου.

Η ομάδα του Βύζαντα δικαιώθηκε μιας και στον ΚΑΠ προβλέπεται πως «ερασιτεχνικό σωματείο δεν κληρονομεί ενοχικές ή μη πράξεις/οικονομικές εκκρεμότητες από όταν ήταν ΠΑΕ».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την επιστροφή των πέντε βαθμών στον Βύζα Μεγάρων.

 Βαθμολογία

1. Πανελευσινιακός 56

2. Παναργειακός  54

3. Αιολικός 43

4. Λουτράκι 41

5. Παναρκαδικός  40

6. Καλαμάτα 40

7. Δόξα Μανωλάδας 39

8. Ζακυνθιακός  38

9. Βύζας Μεγάρων 37

10. ΠΑΟ Βάρδας  32

11. Αχαϊκή  27

12. Ερμής Κιβέριου 27

13. Αστέρας Μαγούλας 12

14. Μανδραϊκός 9

15 Κύμη -5

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.