Πήρε Γέσιτς η Σπάρτη

Πήρε Γέσιτς η Σπάρτη

Φεβρουάριος 12, 2016 - 11:01
0 σχόλια

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε. Σπάρτης η οποία θα  ενισχύσει σημαντικά  την επιθετική της γραμμή με την προσθήκη του έμπειρου 35χρονού Σέρβου επιθετικού Ιβαν Γέσιτς.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Λακωνική πρωτεύουσα  καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της Σπάρτης και πλέον απομένει η τυπική ανακοίνωση για την έναρξη της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σέρβος άσος έχει μακρά θητεία στα Ελληνικά γήπεδα καθώς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε αρκετές ομάδες όπως ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πανσσεραικός , ο Ηρακλής Ψαχνών, η Νίκη Βόλου με την οποία και αγωνίστηκε και στην Super League και ο Αχαρναικός με την Σπάρτη πλέον να γίνεται ο επόμενος προορισμός της καριέρας του στον όγδωο χρόνο του στα Ελληνικά πρωταθλήματα.

Ο Γέσιτς θα δώσει αγώνα δρόμου έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Σωτήρη Αντωνίου ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον Αιολικό στην Σπάρτη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (14/2).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.