Πιο γρήγορα θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών

Πιο γρήγορα θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών

Ιούνιος 02, 2019 - 15:11
0 σχόλια

Γρηγορότερα θα ανακοινωθούν σήμερα τα αποτελέσματα για τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές. Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, σήμερα οι εκλογές διεξάγονται σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτά τα 27.659 εκλογικά τμήματα έναντι 39.063 την περασμένη Κυριακή, δηλαδή το 71% του συνόλου, ενώ οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι σήμερα αντιστοιχούν στο 80% του συνόλου.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει μετά από τη λήξη της ψηφοφορίας, η διαδικασία θα είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την περασμένη Κυριακή διότι υπάρχουν μόνο δύο συνδυασμοί και χωρίς σταυροδοσία και ως εκ τούτου εκτίμησε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η ροή των αποτελεσμάτων αλλά και τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.