Πέταξαν χειροβομβίδα που εξερράγη στο ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι

Πέταξαν χειροβομβίδα που εξερράγη στο ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι

Μάρτιος 22, 2019 - 09:23
0 σχόλια

Επίθεση με χειροβομβίδα πραγματοποίησαν άγνωστο τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ρωσικό προξενείο στην οδό Τζαβέλλα 5 στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το «Πρώτο Θέμα», η χειροβομβίδα εξερράγη κάτω από το φυλάκιο που υπάρχει στην είσοδο του προξενείου μολονότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είχε σημειωθεί έκρηξη.

Τη στιγμή της επίθεσης είδαν μέσα από τις κάμερες οι άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο καθώς στο προξενείο δεν υπάρχει αστυνομικός φρουρός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είδαν μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες να πλησιάζει το κτήριο στις 3:50 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στη συνέχεια είδαν τους δύο αγνώστους να πετούν τη χειροβομβίδα, αυτή να πηγαίνει κάτω από το άδειο φυλάκιο στην είσοδο του προξενείου και να ακολουθεί μια λάμψη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.