Περιοδεία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δέρβου - Αγγελόπουλου στην Τρίπολη (vid)

Περιοδεία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δέρβου - Αγγελόπουλου στην Τρίπολη (vid)

Μάιος 02, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Στην Αρκαδία περιόδευσαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Κωνσταντίνος Δέρβος και Μιχάλης Αγγελόπουλος την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Ο κ. Δέρβος είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις επικείμενες εκλογές.  Γεννήθηκε στο Παγκράτι ενώ κατάγεται από την Δίβρη.  Σπούδασε στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα των εκπαιδευτικών ηλεκτρολόγων μηχανικών και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University του Λονδίνου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, στην Τρίπολη μίλησε για την περιοδεία τους σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη.

Συναντάμε Έλληνες πολίτες που θέλουν μια πολιτική αλλαγή, μια αλλαγή που θα φέρει λιγότερους φόρους και κατάλληλες προϋποθέσεις, προκειμένου να έρθει και ανάπτυξη

Ο κ. Δέρβος κάλεσε τους Έλληνες πολίτες στην κάλπη των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ κοντά στις εθνικές εκλογές και ότι η νίκη της ΝΔ θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι η κυβέρνηση διανεύει τις τελευταίες μέρες της.

 Στην Αρκαδία είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα για τη ΝΔ θα είναι ισχυρό με δύο βουλευτές

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ο οποίος μίλησε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών αλλά και για την αρκαδική του ρίζα μιας και η καταγωγή του είναι από τα Λαγκάδια.

Η 26η Μαΐου είναι μια μέρα δημοκρατίας η οποία θα σημάνει την αλλαγή, καθώς κρίνεται το μέλλον των πολιτών της Ευρώπης μέσα σε ένα κλίμα απαξίωσης των θεσμών και έντονου σκεπτικισμού για την ενότητα και το μέλλον της Ένωσης

Οφείλουμε να μετέχουμε στο κέντρο των αποφάσεων είπε, τονίζοντας ότι είναι σε θέση να γνωρίζει όντας δήμαρχος σε ένα ακριτικό νησί με μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα τα προβλήματα του προσφυγικού. 

Το Δημόσιο έχει ξεπεράσει τα 2 δισ. ευρώ χρέη και η χώρα πρέπει να δανειστεί τον Ιούνιο, είπε, σημειώνοντας ότι οι φόροι και είναι απαράδεκτος ο χειρισμός της κυβέρνησης σε ότι αφορά το προσφυγικό, τις μη επιστροφές Τουρκία και τον εγκλωβισμός των προσφύγων στα νησιά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Περιοδεία Δέρβου- Αγγελόπουλου στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.