Πέρασε από τον Πάμισο ο Παναργειακός με βασικούς τους Αρκάδες

Πέρασε από τον Πάμισο ο Παναργειακός με βασικούς τους Αρκάδες

Ιανουάριος 07, 2019 - 15:32
0 σχόλια

Με άνετο τρόπο πέρασε από τον Πάμισο ο Παναργειακός ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2019 επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-4 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μποντόπουλος στο 30', Παναγιώτου στο 46' και ο Συρεγγέλας με δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 με τους Δημήτρη Κυριακόπουλο, Γιώργο Καδά και Θοδωρή Μπούτα να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα των "Λύκων" έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Η ομάδα του Άργους ολοκλήρωσε με 32 βαθμούς τον πρώτο γύρο και στο -4 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα και αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη μετά και τις πρόσφατες μεταγραφές της στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Πάμισος: Καπατσώρης, Μάραντος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αριστομενόπουλος, Μωράκης, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Ρούτσης, Ηλιόπουλος, Αλεβίζος

Παναργειακός: Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπριλάκης, Μπούτας, Καλύβας, Παπαιωάννου, Τσιμικλής, Παναγιώτου, Καδάς, Συρεγγέλας, Μπουντόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.