Παρουσίασης της δράσης ΕΠΑνΕΚ «εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών επιχειρήσεων» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (vid)

Παρουσίασης της δράσης ΕΠΑνΕΚ «εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών επιχειρήσεων» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (vid)

Φεβρουάριος 13, 2019 - 19:32
0 σχόλια

Την ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ  «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο - Εστίαση – Εκπαίδευση» επικοινώνησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Η Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης –κοινωνικής μέριμνας προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Ο κ. Τρουπής επεσήμανε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δώσουν το παρών στην εκδήλωση τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έτσι ώστε να ενημερωθούν για την χρηματοδότηση, αλλά και για να θέσουν τα ερωτήματα τους στους ομιλητές.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» είναι στις 27/2/2019 και η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικών υποβολών είναι στις 9/5/2019 και ώρα 23:59:59.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eνημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.