«Παρατράγουδα» με τη δωρεά ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

«Παρατράγουδα» με τη δωρεά ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

Οκτώβριος 27, 2016 - 10:21
0 σχόλια

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης η δημοτική σύμβουλος Μαρία Εικοσιδέκα έθεσε κάποια ερωτήματα -μεταξύ αυτών και ένα που αφορούσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα με μια  ποσότητα ελαιολάδου  που είχε διατεθεί.

Όπως ανέφερε η κυρία Εικοσιδέκα, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταθόπουλου την ενημέρωσε ότι στον Δήμο έχουν διατεθεί 7 τόνοι ελαιολάδου.
Nα αναφέρουμε ότι το Πολιτιστικό Ίδρυμα Κατερίνης Σταθοπούλου από τη Μηλιά προσέφερε τρεις τόνους ελαιολάδου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρίπολης τον Απρίλιου το 2016.

Έχετε καταργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές, είπε απευθυνόμενη προς τη δημοτική αρχή. Έπειτα έθεσε την ερώτησή της για το τι έχει απογίνει με το ελαιόλαδο, για το αν έχει διατεθεί στους δικαιούχους και με ποιον τρόπο έχει γίνει αυτό.

Το Παντοπωλείο είναι κλειστό, το λάδι είναι στις αποθήκες του Δήμου Τρίπολης, πράγμα απαράδεκτο, σημείωσε και πρόσθεσε ότι η αδερφή του δωρητή κ. Σταθόπουλου πήγε και ζήτησε έναν τόνο λάδι το πήρε και το έδωσε εκεί όπου πρέπει, στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, χωρίς καμία παρέμβαση από τον Δήμο Τρίπολης, πάντα ύστερα από εισήγηση της προέδρου του Ιδρύματος που είχε δωρίσει αυτή τη μεγάλη ποσότητα ελαιολάδου.

Το δριμύ «κατηγορώ» της κυρίας Εικοσιδέκα είχε να κάνει και με τους δύο τόνους λαδιού οι οποίοι απουσίαζαν από τις αποθήκες, όπως είπε, συνεχίζοντας να ρωτά για το πού πήγε το λάδι.

Είναι κρίμα να κρατάτε το λάδι στις αποθήκες

Στο ερώτημα της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Εικοσιδέκα απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα κοινωνικής πολιτικής Σπύρος Βρέντας, ο οποίος ανέφερε ότι έχουν έρθει τέσσερις τόνοι λαδιού από το Ίδρυμα και όχι επτά.

Οι δύο τόνοι έχουν διατεθεί και 500 λίτρα πήρε  ο ίδιος ο δωρητής  και τα διέθεσε σε οικογένειες που ήθελε.

Ο υπόλοιπος 1,5 τόνος ήδη διατίθενται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.