Παραιτήθηκε ο Σάββας Παντελίδης από τον Άρη

Παραιτήθηκε ο Σάββας Παντελίδης από τον Άρη

Σεπτέμβριος 01, 2019 - 08:49
0 σχόλια

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα στην Super League (εντός ισοπαλία με ΟΦΗ, ήττα εκτός από τον Βόλο) οδήγησαν τον Σάββα Παντελίδη στην δήλωση παραίτησης από την τεχνική ηγεσία του Άρη. 

Τον λόγο πλέον έχει η διοίκηση των κιτρινόμαυρων αν την κάνει δεκτή με τον πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στον Βόλο και κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Ο Βόλος μας κέρδισε δίκαια, είχε υψηλότερο κίνητρο από εμάς. Μπράβο για τη διάθεση με την οποία έπαιξαν. Εμείς νομίζαμε πως με τη φανέλα θα κερδίσουμε. Κάναμε λάθος. Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, την αναλαμβάνω και σας λέω πως θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της ομάδας. Θεωρώ εμένα αποκλειστικά υπεύθυνο που δεν μπόρεσα να περάσω όσα ήθελα στην ομάδα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.