Παραίτηση Δελφάκη από ΔΣ Τρίπολης και από παράταξη «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη»(video)

Παραίτηση Δελφάκη από ΔΣ Τρίπολης και από παράταξη «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη»(video)

Ιούλιος 03, 2013 - 23:05
11 σχόλια

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Ηλίας Κούρος- Δρομολογούνται οι εξελίξεις για την επιλογή νέου επικεφαλής

Στα μέλη της παράταξης "Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη"  και στη διάρκεια της απολογιστικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης επέλεξε ο επικεφαλής της παράταξης και μέλος του ΔΣ Τρίπολης Νίκος Δελφάκης να ανακοινώσει  πως παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και από επικεφαλής της παράταξης για να διευκολύνει τις διεργασίες και την επιλογή του νέου επικεφαλής.

Σε μία καθόλα συγκινητική εκδήλωση και με απλά λόγια ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο - στη θέση του ως σύμβουλος πάει ο Ηλίας Κούρος- για να επιλέξει στην συνέχεια η παράταξη τον επικεφαλής της.

Ο κ. Δελφάκης στη διάρκεια της ομιλίας του αλλά και σε δηλώσεις που μάς έκανε τόνισε πως φεύγει ικανοποιημένος αφού η πόλη τον τίμησε και όσες φορές και αν ήταν υποψήφιος εξελέγη και σε καλή σειρά ενώ προσπάθησε από όποιο μετερίζι και αν ήταν να προσφέρει στην πόλη. Από τις καλές στιγμές της παρουσίας του στα δημοτικά πράγματα ανέφερε την ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (από τη θέση του προέδρου του ΔΣ) αλλά και την θητεία του στο Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης του Δήμου Τρίπολης.

Τόνισε μεταξύ άλλων πως η παράταξη "Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη" είναι από τις πιο συγκροτημένες παρατάξεις που υπάρχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε να συνεχιστεί η αυτόνομη λειτουργία της ανεξάρτητα αν θα γίνουν συνεργασίες στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές ή όχι και αν θα είναι ή όχι ο υποψήφιος δήμαρχος από τους κόλπους της παράταξης.

Σημείωσε ακόμα ότι η δημοτική αρχή που θα προκύψει αλλά και η υπάρχουσα θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά στον πρωτογενή τομέα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τα αρνητικά της δημοτικής αρχής που έχει την τύχη της πόλης στα χέρια της τονίζοντας πως έκανε λάθη σε θέματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η μετακόμιση στο νέο Δημαρχείο, ότι άφησε να χαθεί το πράσινο στη Βίλα Τουρκοβασίλη,ενώ τη χαρακτήρισε ως μία δημοτική αρχή που είχε την τύχη με το μέρος της αφού βρήκε χρήματα στο ταμείο του δήμου, αλλά και έτοιμες μελέτες για σημαντικά έργα στην πόλη.

Ε.Τ.

Δείτε στο πρώτο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Δελφάκη μετά την ομιλία του. Ενώ στα άλλα βίντεο  δείτε το σύνολο της ομιλίας του κ. Δελφάκη αλλά και ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο ΔΣ και μέλος της παράταξης Κώστας Τζιούμης . Να αναφέρουμε ότι στη διάρκεια της απολογιστικής εκδήλωσης υπήρξαν και άλλες τοποθετήσεις όπως του πρώην δημάρχου Τρίπολης Αλέκου Κοτσιάνη.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/R9lOjz9ptfM

youtube://v/bNPgGGxY_ZA

youtube://v/qSKTNr4FFuU

youtube://v/hrfm5TbsULI


11 Σχόλια

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ..............

ρε ειστε ολοι σας παρ τον ενα ,χτυπα τον αλλο !!!!!!!!!!! παραιτηθηκε? ρε παιδια αυτα τα γραφουν μετα το μεσσημερι,να μη μας κοπει και η ορεξη .........................

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΛΦΑΚΗΣ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΝ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Ή ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΝΗΝΤΑ ΑΤΟΜΑ.

Η εκδήλωση δεν ήταν ανοιχτή κομματική εκδήλωση αλλά μία συνέλευση της παράταξης που όποιος επιθυμούσε την παρακολουθούσε..

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

ΡE ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΘΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Πάμε όλοι μαζί δυνατά, με τον Δημήτρη τον Παυλή!!!! Να τελειώνουμε με τον Σμυρνιώτη....

Εξαιρετική ομιλία. Nίκο, θα λείψεις.