Παπαϊωάννου: 40 παλικάρια της ΔΕΗ θέλησαν να αμαυρώσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα

Παπαϊωάννου: 40 παλικάρια της ΔΕΗ θέλησαν να αμαυρώσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα

Οκτώβριος 28, 2011 - 13:12
45 σχόλια

Μία μόνο φράση είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 71η Επέτειο του ΟΧΙ στην Τρίπολη. Μετά το πέρας της παρέλασης που ήταν αρκετά επεισοδιακή λόγω των επεισοδίων αλλά και λόγω της περιφρόνησης που επέδειξαν οι μαθητές που παρήλασαν στρέφοντας το κεφάλι προς τη Φιλαρμονική και όχι προς τους επισήμους όπως συνηθίζεται, ανέφερε: Ο ελληνικός λαός μεγαλούργησε όταν υπήρχε εθνική ομοψυχία στη βάση. Δυστυχώς τα 40 παλληκάρια, από ότι πληροφορούμαι, της ΔΕΗ θέλησαν να αμαυρώσουν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για το έθνος και το λαό μας. Εμείς όμως όλοι και ολόκληρος ο ελληνικός λαός ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά και αυτό θα κάνουμε.

Κατά τη διάρκεια της δήλωσης του κ. Παπαϊωάννου τα άτομα που προκάλεσαν επεισόδια φώναζαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της Τρόικας με αποτέλεσμα ο υπουργός να μην συνεχίσει να κάνει δηλώσεις και να φυγαδευτεί από τις αστυνομικές δυνάμεις πίσω από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Tags: 

45 Σχόλια

<p> Οι γνωστοι συμπολιτες με τα μεγάλα εκκαθαριστικά ξαναχτύπησαν ................................................... - και ο γνωστός ΟΤΕ τζής Κάπου διαμαρτυρόταν και ο..........με το.............. έλεοοοοοοοοοοοοοοοοος Δείξτε τα εκκαθαριστικά σας στο κόσμο που πεινάει ρε μάγκες και αν δεν φάτε ξύλο.... Οι κύριοι αυτοί φώναζαν στα παιδιά να κοιτάνε ανάποδα... αθάνατοι Τσιπραίοι θα καταφέρετε να σας ξεπεράσει ο .......... ξέχασα και ο ................. ήταν εκαεί. Αλήθεια Γιωργάκη τι κάνει το φιλαρακι σου ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ε όχι φίλοι μου δεν τα φάγαμε μαζί....</p>

Ο βλαξ είδε τα εκκαθαριστικά ταυτιζόμενος με τους επιτιθέμενους. Είναι λυπηρό να μην κατανοείς φίλε ή φίλη την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα και ο λαός. Μήπως ξέρεις τι σημαίνει κατάργηση των συλλογικών και κλαδικών συμβάσεων αλλά και του κατώτερου μισθού; Φαίνεται η άγνοιά σου, άξιος ο μισθός σου κύριε ή κυρία!

Τα αυγά και τα πανό έπρεπε να πάνε στα κεφάλια αυτών που φώναζαν και τους οποίους επι 30 χρόνια πληρώναμε αδρά για να "μην δουλεύουν" στη ΔΕΗ (και σε κάθε άλλη υπηρεσία)! Διορίστικάν με "βύσμα" ,πληρωνόντουσαν με παχυλούς μισθούς, πήραν τις τρελες συντάξεις ,κατηγορούσαν την υπηρεσία στην οποία δούλευαν και τώρα βγήκαν να μιλήσουν!!!! Οσο για τους Τσιπραίους το μόνο που ξέρουν είναι να κατηγορούν και να διαμαρτήρονται κατά πάντων

ΑΛΛΗ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ Η /////// ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΞΗ ΧΟΝΔΡΑ

επειδή ήμουν εκεί άνευ συριζα εργ κέντρου και λοιπών δεν τους έκραξαν μόνο αυτοί αλλά και πολλοί άλλοι ... εκατοντάδες έστειλαν το μήνυμα και για τους 300 !

Καλά....υπάρχουν και σήμερα υποστηριχτές αυτής της κυβέρνησης και αυτής της πολιτικής.......Γιατι οχι,θα μου πείτε...εδώ είχαν οι Γερμανοί κατακτητές υποστηριχτές, τους προδότες τους φασίστες τους Γερμανοτσολιάδες!!!!!Μπράβο παιδιά καλά τους κάνετε... Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαδί....Μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ όμως ανοίκει στα παιδιά των σχολείων στην παρέλαση!!!!!Με την στάση τους και την συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι είναι πολύ ΜΠΡΟΣΤΑ απο όλους μας..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΣΟΚΙΑ,ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΩΜΑ,ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ,ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ,ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ `ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ` ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!

"Μία μόνο φράση είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..." γιατί αμέσως μετά ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ, από την πίσω μεριά του Μαλλιαροπούλειου. Ερήμην των πολιτών, με μια διχαστική ατάκα νομίζει ότι αντιμετώπισε την οικτρή εικόνα της κυβέρνησης και τελείωσε. Ο Παπαιωάννου δεν είναι Πάγκαλος, είναι όμως συνυπεύθυνος.

όλοι έκραζαν μεγάλε δεν έκραζαν μόνο οι τσιπραίοι. πότε θα καταλάβουν οι κύριοι του συριζα ότι ο λαός απεχθάνεται και τους 300 ???? λαμόγια θα πληρώσετε όλοι !!!

εκείνος ο κωνσταντινόπουλος ρε παιδιά γιατί εξαφανίστηκε σήμερα? δεν τον πρόλαβα ...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ"ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 300 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.

Εγω θα συμβιβαζομουν με τα εκκαθαριστικά των εκλεκτών εργατοπατέρων φτάνει ρε παιδιά να τους έκοβε τα προνόμια στο ρεύμα, ΟΤΕ κ.α. Δεν είναι άδικο να ζεσταίνετε το κοκκαλάκι σας, έχετε βάλει θέρμανση ακόμη και στα σκυλόσπιτα(το λεω αλήθεια!!!) και εμείς να ξεπαγιάζουμε;;;

οι κύριοι του συριζα δεν έχουν καμιά δουλειά να το παίζουν αγανακτισμένοι. οι ίδιοι είναι που προ μηνών ζητούσαν συμμαχίες με το πασοκ, οι ίδιοι στηρίζουν την εε και μιλούν για το "ανθρώπινο πρόσωπο" του καπιταλισμού, οι ίδιοι πήγαν στα σκόπια και ασπάστηκαν την σωβινιστική ηγεσία των σκοπίων ... σας είδαμε και σήμερα 20 άτομα, όλοι άνω των 50 χτεσινοί συνδικαλισταράδες με παχυλούς μισθούς και επιδόματα ...

Παντως στην πόλη μας οι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι οι πιο προνομιούχοι με μεγάλα πορτοφόλια Δεν υπάρχει ούτε ένα φτωχαδάκι....Μια ζωή οι ίδιοι καπέλο στους άλλους Σύντροφοι πήρατε χαμπάρι ότι θα σας περάσει και ο Κουβέλης;

<p> Μία επισήμανση για τους φίλους που διαμαρτυρήθηκαν για την ορθογραφία της λέξης "παλληκάρι" και ζήτησαν να γραφεί με -ι- να τους ενημερώσουμε έτσι για την ιστορία ότι η σωστή ορθογραφία είναι έτσι όπως είχε γραφεί αρχικά στο κείμενο "παλληκάρι" δηλαδή και όχι παλικάρι. Η γραφή και σύμφωνα με τον γλωσσολόγο Μπαμπινιώτη στο ετυμολογικό του λεξικό (σελίδα 1026), ο οποίος υπήρξε και καθηγητής μου στη γλωσσολογία είναι με δύο -λ- και -η-. Για αυτούς λοιπόν που δείχνουν τόσο μεγάλη ευαισθησία... η γραφή παλικάρι οφείλεται σε απλοποίηση. Βέβαια την γράψαμε παλικάρι για να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα από τους ειδήμονες και επαίοντες...</p> <p> &nbsp;</p>

Δεν έχω σκοπό να κάνω το συνήγορο του Σύριζα. Θα μιλήσω για τη χούντα. Είχαν και τότε υποστηρικτές οι πραξικοπηματίες, με την κατάλληλη προπαγάνδα μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε. Αλλά και μόνο επειδή έχει περάσει μισός αιώνας, μου φαίνεται απίστευτο να υπάρχουν σήμερα υποστηρικτές της κυβέρνησης. Πλήρης ξεφτίλα. Η ελληνική κοινωνία ισοπεδώθηκε και διάφοροι ανώνυμοι χούλιγκανς βλέπουν ελάχιστους συριζαίους και "προνομιούχους" ΔΕΗτζήδες να δημιουργούν "επεισόδια που αμαυρώνουν την εθνική εορτή". Όπως λέω παραπάνω, με την κατάλληλη προπαγάνδα μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε. Ο έχων άποψη επί παντός επιστητού! (grazie eleni, το copyright σου ανήκει)

Τα γνωστά λαμόγια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ της ΤΡΙΠΟΛΗΣ,προσπάθησαν να καπηλευτούν την ιστορία μας.ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΕΣ θα ξεφτηλιστούν!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ,ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΠΡΩΔΟΤΕΣ!!!

Διαίρει και βασίλευε... Βαλτοί ή αφελείς; Μετά από αυτά που έγιναν σε όλη την Ελλάδα σήμερα, και με βάση τους ισχυρισμούς κάποιων σχετικά με τις πολιτικές πεποιθήσεις των διαμαρτυρομένων, προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ...έτοιμος να κυβερνήσει τον τόπο. Έλεος πια με την προπαγάνδα που καταπίνετε αμάσητη... Διευκρινίζω πως δεν στηρίζω ΚΑΝΕΝΑ από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα. Είναι φανερό πως ο λαός ξεσηκώνεται ενάντια στο σύνολο των πολιτικών κομμάτων που με τις πράξεις ή την ανοχή τους είναι οι κύριοι φταίχτες για όσα συμβαίνουν. Βέβαια, προτεραιότητα είναι να φύγουν ΑΥΤΟΙ. Τα θλιβερά ανθρωπάκια που προσπαθούν να μας πείσουν -μάταια- πως κυβερνούν αυτό τον τόπο, ενώ τον έχουν ήδη πουλήσει. Απεχθάνομαι τις ετικέτες "αυτοί είναι δεξιοί" ή "αριστεροί"... τώρα το ζητούμενο είναι να βρούμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Να ψάξουμε τον Κολοκοτρώνη γύρω μας, να τον αναδείξουμε. Κι αν δεν τον βρίσκουμε αλλού, ας ψάξουμε τον Κολοκοτρώνη μέσα μας! Όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι από υλικά για τα Μεγάλα. Μπορούμε! Αρκεί να ξεπεράσουμε πρώτα τους φόβους μας. Τα μηνύματα μαθητών που διάβασα εδώ, ενισχύουν την πεποίθησή μου πως η νεολαία δεν θα παραμείνει αδρανής και τούτη την κρίσιμη ώρα θα συμμετάσχει στον Αγώνα. Μιλάμε για Αγώνα Απελευθερωτικό, τίποτε λιγότερο από αυτό. Ένα είναι το σύνθημα τώρα: Ή ταν ή επί τας. Καλή λευτεριά, Γιώργος Σγούρδος Υ.Γ: Τα ανθρωπάκια του Συστήματος φαίνεται πως έχουν βρει τον τρόπο διείσδυσης και σε τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ... τους προειδοποιώ πως έχουμε μάτια και βλέπουμε.

Μα καλά θα τρελεθούμε τελείως? Πόσο πουλημένος πρέπει να είναι κανείς για να λέει οτι του χάλασαν την παρέλαση οι αρχισυνδικαλιστές της ΔΕΗ? Δηλαδή βλεπόντας απο την μία τον Παπαιωάννου και απο την άλλη τους συνδικαλιστές εσύ ζορίστηκες με τους συνδικαλιστές? Τη μέρα της συγκέντρωσης θυμήθηκες οτι σου φταίνε? Και καλά, αυτοι οι αγανακτισμένοι έχουν γίνει κατα καιρούς Συριζαίοι, ΚΚεδες, αναρχικοί, φορτηγατζήδες, φουρναραίοι, δάσκαλοι καθητητές λυκείου, καθηγητές πανεπιστημίου, φοιτητές, χώσανε και τους δεητζίδες τώρα. Μα καλά τόσους υψηλοεισοδηματίες έχουμε, τι γκρινιάζουμε? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

<p> Πρωτα παιδια να μας πειτε για το Ριζ* - Ρι** Μήπως στο ταμείο είναι και πολλοί από εδώ περιμένω απάντηση. Ξέρετε βενζίνες, συνέδρια, παραστάσεις, ταμείο εργαζομένων και άλλα...και πάνω από όλα τεμπελιά και διαμαρτυρία Αλήθεια ποιους πληρώνουμε και μάλιστα με υπερωρίες και είναι αποσπασμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ για να οργανώνουν αυτά τα χθεσινά αίσχη;;;; Φίλοι δεν τρώμε κουτόχορτο Αυτή τη φορά ούτε στη βουλή δεν θα μπείτε Μάλλον θα δικαιωθεί ο χοντρός με το τσάμπα μάγκες</p>

Φίλε μήπως είσαι εκείνο το φασιστοειδές με τα άσπρα μαλιά που ήταν μπροστά και έδινε το σύνθυμα? Γιατί μας τα ζάλισες........

Για αυτές τις αηδίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές...

Ξεφτιλες να φωνάζετε στα παιδιά-πρόβατα να γυρίζουν το κεφάλι αλλού Τι να δουν τους τεμπέληδες και τρακαδόρους του Δημοσίου, αλλά καλά να πάθει το ΠΑΣΟΚ που σας διόρισε και ούτε το όνομάσας δεν ξέρετε να γράψετε. Αγωνιστής ο Γιαννάκης ο Σ άλλοτε φορτιγατζής, άλλοτε φοιτητής , άλλοτε γονέας, άλλοτε δημαρχος και άλλοτε τροχονόμος στα φανάρια και στη πραγματικότητα ΔΕΗΤΖΗΣ με παχηλή πορτοφόλα που τον διόρισε το ΠΑΣΟΚ(καλά να πάθει)

κύριε σγούρδο αφήστε τις υπερβολές ... πολλοί γνωρίζουν τον ρόλο του συριζα, αρκεί να διαβάσει κάποιος την χτεσινή ανακοίνωση της νεολαίας τους και θα καταλάβει πολλά ... η πατριδοκαπηλία τους δεν έχει όρια ... καλώς βρέθηκαν με πανό κλπ εχτές μαζί με τους κλικαδόρους της γσεε αδεδυ αλλά ας καταλάβουν ότι όχι απλά δεν είναι ενάντια στο σύστημα αλλά είναι σάρκα από την σάρκα του συστήματος

αν αναφέρεσαι στο κύριο με τα λευκά μαλλιά μάθε ότι όχι μόνο δεν είναι φασίστας (όπως πχ ήταν ο μεταξάς όσο και αν σας πονάει) αλλά κλασσικός χειροκροτητής εχτές της εσσδ και του στάλιν και σήμερα "Εναλλακτικός" και καλά ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

@Θάνο, Αλίμονο, στο σχόλιό μου δεν υποστήριξα τον ΣΥΡΙΖΑ! Αντίθετα, τόνισα την υπερβολή κάποιων που έσπευσαν να βάλουν σε όλους τους διαμαρτυρόμενους την συγκεκριμένη κομματική ταμπέλα. Γνωρίζω προσωπικά κάποιους από αυτούς που φώναζαν και δεν έχουν καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς η αντίδραση δεν ήταν τόσο μαζική. Ήταν όμως κι αυτή μια αρχή. Για Τρίπολη, δεν ήταν και λίγο πράγμα. Πότε θυμάστε να έγινε κάτι τέτοιο στην πόλη μας; Ελπίζω οι πολιτικοί μας να έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται για το "μετά". Θα ξενιτευτούν; Θα ...εργαστούν; Θα καταλήξουν στην φυλακή; Για να δούμε... Καλή λευτεριά παίδες! Γιώργος Σγούρδος

Μήπως αυτοί οι ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ όχι απλά έχουν βάλει το χεράκι τους στο μέλι έχουν φάει και το βάζο Ποιοι χρόνια πίσω μάσαγαν τα προγράμματα της Ευρωπαικής ένωσης, ποιοι βούταγαν ότι πέταγε από ΚΕΚ (ξέρετε), εκπαιδευτικά προγράμματα;;; Ποια λαμόγια είναι στις επονομαζόμενες Αναπτυξιακές εταιρίες χωμένα είτε ως διευθυντές, είτε ως σύμβουλοι...μήπως δεν είναι μέλη σας;;;; Ποιοι πουλάνε την ταμπέλα του αριστερού και είναι όλοι ρετιρέ, όπως οι φερόμενοι διαμαρτυρόμενοι στην παρέλαση;;; Το ΠΑΣΟΚ σας βόλευε όσο βόλευε την τσέπη σας, φοράτε μάσκες και μάλιστα πανάκριβες.... Για την υπογραφή Ηλίας ο Αντιεξουσιαστής...

Δίκαιες οι διαμαρτυρίες του λαού αλλά πολλοί που φώναζαν προχτές στην παρέλαση δεν έπρεπε να το κάνουν διότι διορίστικαν απο το παράθυρο δεν δούλεψαν ή μάλλον δούλευαν τους συναδέλφους τους και τώρα παίρνουν παχυλούς μισθούς και συντάξεις.

Οι σχολιαστές που σπεύδουν να κατακυρώσουν τις προχθεσινές εκδηλώσεις αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής σε ένα συγκεκριμένο κομματικό σχήμα, αυτοί τουλάχιστον που το κάνουν καλόπιστα, σφάλλουν. Αν πίσω από το πανό του εργατικού κέντρου βρίσκονταν στελέχη του Σύριζα, πολλαπλάσιοι είναι αυτοί που δεν χρωστάνε τίποτα σε κανένα κόμμα, οι άστεγοι και αδέσποτοι που αναζητούν νέο νόημα στην πολιτική. Όταν σε αυτό το site επιτίθεμαι κατά οποιουδήποτε εμφανίζεται να προσβλέπει σε κομματικές καριέρες, όταν τα βάζω με την eleni που τολμά να μου περιορίσει την ενασχόλησή μου με τα κοινά μόνο στο "εκλογικό μου καθήκον" κάθε φορά που οι leaders αποφασίζουν να παίξουν το στημένο παιχνίδι των εκλογών (με κίνδυνο να δεχτώ την προσβολή του έχοντος άποψη επί παντός επιστητού), το κάνω για να υπογραμμίσω την ανεξάρτητη βούληση και το δικαίωμά μου να διαχειρίζομαι τη δημόσια ζωή μου χωρίς δεσμεύσεις (γι' αυτό σου 'λεγα eleni ότι σου λείπει η κοινωνική και πολιτική κουλτούρα). Το κάνω για να αποδυναμώσω τα εργαλεία εξουσίας που δεν ελέγχει η κοινωνία. Αύριο τουλάχιστον δύο άτομα που γνώρισα στο site, Καρβελάς και Κοντοζαμάνης, θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας. Να συνεισφέρουν, δηλαδή, στη συντήρηση και ενίσχυση του καταρρέοντος καθεστώτος. Το ίδιο προτίθενται να κάνουν άλλοι σε άλλα σχήματα, αναφέρθηκε το όνομα Βλάσσης για παράδειγμα. Θα τους αφήσω στο απυρόβλητο; Σε σοβαρά ζητήματα σταματήστε να σκέφτεστε με τα μυαλά στα κάγκελα, αυτή η νοοτροπία μάς έχει καταστρέψει, μάς έχει μετατρέψει σε κοπάδια διαφορετικών μαντριών που τσακώνονται για τον ίδιο βοσκότοπο, με κέρδος μόνο για τους τσοπάνηδες που μας αρμέγουν (στο http://real-democracy.gr/forum/o-mpraian-xristos-o-nazoraios-mila-gia-syntagma βρήκα το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=YybC_6cpsEA&feature=channel_video_title). Όλοι οι τσοπάνηδες είναι εχθροί μου, υπάρχουν όμως διαβαθμίσεις επικινδυνότητας. Σήμερα το λιγότερο επικίνδυνο κομματικό σχήμα είναι αυτό του Σύριζα, γιατί έχει το μικρότερο ποσοστό ΕΞΟΥΣΙΑΣ στην κοινωνία (σε τελική ανάλυση η επικινδυνότητα σχετίζεται με την εξουσία). Γι' αυτό θεωρώ αφελές να καταφερόμαστε εναντίον του συγκεκριμένου σχήματος, παρασυρόμενοι ίσως από τους κομματικούς αντιπάλους του.

"ευτυχώς που υπάρχει ο τσίπρας", "ευτυχώς που υπάρχει ο συριζα" ... έχουμε συγκινηθεί πραγματικά ... βγάλτε ρε παιδιά την ανακοίνωση της νεολαίας τους από τα κεντρικά των αθηνών να δείτε πόσο συνεισφέρουν οι κύριοι αυτοί και πως βρίζουν όλους του έλληνες ! και ρωτάω ήταν ή δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που παρακαλούσε το Πασοκ για συνεργασία επί μήνες και όλα τα κανάλια μιλούσαν για ενότητα της αριστεράς και λοιπές μπούρδες ; ήταν ή δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφτηκε τα σκόπια υποκλίθηκε στην ανθελληνική σωβινιστική ηγεσία του κρατιδίου - προτεκτοράτου και χειροκρότησε σε εκδηλώσεις κα τα ανθελληνικά κείμενα; είναι ή δεν είναι ο σύριζα που έχει στις συνιστώσες του πολλούς τύπους που υμνούν την ανεξέλεγκτη βία, προπαγανδίζουν υπέρ του βιβλίου της ρεπούση, σιωπούν σε κάθε ανθελληνική ενέργεια και παράλληλα υπερασπίζονται την ευρωπαική ένωση ΠΟΙΟΥΣ αυτούς τους τοκογλύφους που θέλουν να μας ξεζουμίσουν ! όλοι αυτοί που κρίνουν τα κακώς κείμενα τους δεν σημαίνει ότι είναι υποστηρικτές του πασοκ το αντίθετο μάλιστα ! έλεος πια με την προπαγάνδα σας εδώ δεν είναι μόσχα καταλάβετε το ! είμαστε στο 2011 όχι στο '17 με τον τρότσκι !

τα γιουχαρίσματα στον υπουργό δεν ξεκίνησαν από το εργατικό κέντρο και τους συριζαίους ίσα ίσα πολύ πριν - και στην πλειοψηφία τους - μεγάλοι άνθρωποι τους γιούχαραν δυνατά όταν προσέγγισαν την εξέδρα και υπερασπίστηκαν και την γυναίκα που φώναζε μόνη της επί μισή ώρα και μπράβο της !!! πήγα να την συλλάβουν αλλά ευτυχώς κάποιοι την υπερασπίστηκαν !!! ήταν συνολική η αντίδραση του κόσμου οι κύριοι που μέχρι χτες ευλογούσαν το πασοκ και σήμερα το παίζουν "Αριστεροί" ήταν άκρως υποτονικοί και μάλιστα αυτοί που πήραν από πίσω τον υπουργό δεν ήταν οι ίδιοι αλλά πολλοί άλλοι και μάλιστα νέοι ~!

O Anonymous Κυρ, 30 Οκτ 2011 - 15:32 ζει ακόμα στο 1967. Κάνε ένα refresh όταν τελειώσεις να πετάς προκηρύξεις για τη χούντα του Σύριζα. Μόνο μετανάστες από το πρώην σιδηρούν παραπέτασμα με ψυχικά τραύματα από την παιδική τους ηλικία και οπαδοί του Μπερλουσκίνι με δείκτη νοημοσύνης πέμπτης δημοτικού μιλάνε για τον εξ ανατολών κίνδυνο.

<p> Τι μας λέτε ρε ΞΕΦ***** από προχθές που σας παρακολουθώ???? Τη μία σας φταίνε οι ΔΕΗτζήδες οι ΟΤΕτζήδες, την άλλη οι συνδικαλιστές, την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ,οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι καθηγητές ,οι μαθητές, οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες κλπ κλπ….. Δεν βλέπετε ρε ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ότι ολόκληρη η κοινωνία ΒΟΓΚΑΕΙ ???? Δεν βλέπετε ένα εκατομμύριο ΑΝΕΡΓΟΥΣ γύρο μας???? Δεν βλέπετε μισθούς και συντάξεις που μειώθηκαν κατά 40% ???? Δεν βλέπετε τα μαγαζιά που κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο???? Δεν βλέπετε την νεολαία μας να φεύγει για δουλειά στο εξωτερικό???? ΑΙ ΣΤΟ ****** ΡΕΤ****……..</p>

ρε παιδια ποιος οτετζης φωναζε και δεν τον ειδα?μηπως εκεινος που επαιρνε συνταξη απο τον οτε ,μισθο απο την αυτοδιοικηση και αποζημιωσεις απο τις επιτροπες που συμμετειχε λογω εργατικου κεντρου.αλλον οτετζη δεν ξερω!

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΑΡΑΓΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΟΥΝΕ ΜΕΤΑ?

MA ΚΑΛΑ... ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕΡΙΦΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ....... ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!!!!!!!!!!!

η κατάπτυστη ανακοίνωση της νεολαίας συριζα: "Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρελάσουν για να γιορτάσει το «έθνος» και να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά ότι οι παρελάσεις το μόνο που δεν κάνουν είναι να καλλιεργούν την ιστορική μνήμη. Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν μπορεί παρά να είναι το διαχρονικό μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής απέναντι σε όλους όσους μας κλέβουν το μέλλον. Οι αγώνες του σήμερα, λοιπόν, και όχι οι στρατοκρατικές παρελάσεις είναι αυτοί που θα δικαιώσουν τις θυσίες όσων αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της κατοχής για τη δικαιοσύνη και την κοινωνική απελευθέρωση" τα σχόλια περιττεύουν ... έχουν σπουδάσει στην σχολή σκέψης ρεπούση οι άλλοτε χειροκροτητές του σοβιετικού στρατού ...

Μαλλον εννοειται αυτον που τα ελεγε ολη την ωρα με τον Αντιπροεδρο του Εργατικου Κεντρου διπλα-διπλα στην εξέδρα και σχολίαζαν τον πρόεδρο....

Ερώτηση προς τον ανώνυμο (πήξαμε στους ανώνυμους) της Κυρ, 30 Οκτ 2011 - 22:16. Μήπως μπορείς να μας τα κάνεις πιο λιανά, σ' εμάς τους πτωχούς τω πνεύματι; Πώς συνδέεις την "κατάπτυστη" ανακοίνωση με το σοβιετικό στρτατό και τη σχολή Ρεπούση; (και τι σχολή είναι; τύπου ιδιωτικά εκπαιδευτήρια;). Μη μας στερείς τα σχόλιά σου, φώτισέ μας. Θαυμάζω πάντως το θάρρος σου, θα γέμισες σάλια καταπιανόμενος με μια τόσο "κατάπτυστη" ανακοίνωση.

<p> Άλλη μια συζήτηση που κάποιοι αφελείς (στην καλύτεροι περίπτωση, στη χειρότερη κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ) αντί να στραφούν εναντίων των δοσίλογων ΠΑΣΟΚων και των εκφραστών του άγριου καπιταλισμού -της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ δηλαδή- των δυο εναλλάξ κυβερνητικών κόμματων που υλοποιούν τον άθλιο νεοφιλελευθερισμό, που βιάζει λαούς και ανθρώπινες ψυχές στο βωμό του κέρδους και για χάρη των Τραπεζιτών, στέφονται εναντίων (οι αφελείς) επαγγελματιών ομάδων ή κομμάτων του 4-5% αναμασώντας την πλύση εγκέφαλου που τους έχουν κάνει τα ΜΜΕ. ΜΜΕ που ανήκουν στην Ελληνική και Ξένη Οικονομική ελίτ και κάνει πάρτι μαζί με τους Τραπεζίτες τώρα που ο Ελληνικός λαός τρώει την μια γροθιά μετά την άλλη. Οι κυβερνήσεις πρώτα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μετά του ΠΑΣΟΚ ήταν που μετακύλησαν το χρέος των Τραπεζιτών στον Ελληνικό Λαό χαρίζοντας τους δισεκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού Λαού και όχι οι Σύριζαιοι, οι ΚΚΕδες, οι Αναρχικοί, οι Ταξιτζήδες, οι Δάσκαλοι, οι ΔΕΗτζήδες, οι Νεκροθάφτες, οι όποιοι άλλοι ενοχοποιηθούν εντέχνως από το M*** και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις των φασιστικών ΜΜΕ. Η αφέλεια σήμερα ισοδυναμεί με προδοσία. Τα ηλ**** τσιράκια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ της πόλης μας όμως είναι ελεεινοί εγκληματίες σαν τους βρομερούς δωσίλογους των Γερμανών του 41-45. Κομματόσκυλα!!!... ο Κόσμος βγαίνει στους Δρόμους και τα Παιδιά σας Φτύνουν στα Μούτρα,..... για πόσο ακόμα νομίζετε ότι ο Έλληνας θα χάφτει τα παραμύθια σας;</p>

ξεχνούν μερικοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ το ΛΑΟΣ είναι αστικά κόμματα ... δηλαδή παίρνουν κανονικά επιδοτήσεις ακριβά αυτοκίνητα έχουν αστυφύλακες για προστασία κλπ ... είναι κομμάτι του πολιτικού κόσμου παρόλο που δεν έχουν κυβερνήσει ! Και όλοι αυτοί στο σύνταγμα στην πλειοψηφία τους στρέφονται κατά των 300 συνολικά ! Μην πάνε κάποιοι να βγάλουν την ωρά τους απέξω αγαπητοί φίλοι. Όπως το ΛΑΟΣ υπερψήφισε το πρώτο μνημόνιο και του αναλογούν χιλιάδες μούτζες έτσι ακριβώς και ο ΣΥΡΙΖΑ (με μερικές από τις συνιστώσες του) ΚΑΛΟΥΣΕ το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία πριν ελάχιστο καιρό και λοιπά ... άρα και αυτοί θέλουν μούτζες ... Επίσης για όσους ξεχνούν το ΚΚΕ είχε κυβερνήσει με την "επάρατη δεξιά" το '89 και ακόμα δεν μας έχει πει για τα ταμεία του ... τι λεφτά έπαιρνε από την ΕΣΣΔ κλπ κλπ κλπ ... Ουδείς καθαρός στο κοινοβούλιο όσο και αν κάποιοι θέλουν να λένε άλλα ... την ξένη και ελληνική ελιτ (ο θεός να την κάνει) δεν την αμφισβητεί κανείς στην ουσία. Υπάρχουν αποφάσεις στο ευρωκοινοβούλιο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που κυριολεκτικά ήταν ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα. Ούτε η δεξιά (νδ) ούτε οι σοσιαλοδημοκράτες (πασοκ) ούτε η άκρα δεξιά (λαος) ούτε η παλιά αριστερά (κκε) και η νεότερη (συριζα) αμφισβητούν τα θεμέλια του καπιταλισμού, αντιθέτως όλοι τον υπηρετούν μέ άμεσο και έμμεσο τρόπο ... για τους φίλους που εκνευρίστηκαν με την νεολαία του συριζα ως παλιός αριστερός να τους θυμίσω ότι όταν δημιουργήθηκε αρχικά ο τότε συνασπισμός είχε ως κεντρικό σύμβολο ανάμεσα σε άλλα την ελληνική σημαία ... μετά κάποιοι θεώρησαν ότι όλα αυτά είναι μπανάλ και σήμερα έφτασαν εκεί που έφτασαν ...