Επικαιρότητα

Latest

Στο νοσοκομείο ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Σταρόβας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Περισσότερα

Πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Μουνάφο έχει κάνει ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει πρόταση στον Χουάν Μουνάφο για νέο συμβόλαιο και περιμένει την απάντηση του αρχηγού του δείχνοντας την πρόθεση του να τον κρατήσει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Περισσότερα

Μότο Οδοιπορικό από τη ΦΙΛΜΑ στο εγκατελελειμμένο σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου (vid)

Ένα μοτο οδοιπορικό από την ΦΙΛΜΑ Θέμα: Εγκαταλελειμμένο Σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου

1ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ 50/50 ΑΠΟ ΦΙΛΜΑ

Περισσότερα

Το πρόγραμμα εορτασμού των πολιούχων της Τρίπολης, Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της εορτής των πολιούχων Νεομαρτύρων της Τρίπολης Δημητρίου και Παύλου για τις Ιερές Ακολουθίες και την Λιτάνευση για την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Μαΐου.

Περισσότερα

Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ στην Τρίπολη την Πέμπτη στη «Σκακιέρα»

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει Νεανικό – Μαθητικό Φεστιβάλ με τίτλο "Μαζί!" που διοργανώνει την Πέμπτη (16/5/2024), στις 08.30 το πρωί, στην «Σκακιέρα» το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση -Τοπικός Σύνδεσμος Αρκαδίας σε συνεργασία με την

Περισσότερα

Ν. Παπαθανάσης: Υπερκαλύφθηκε ο στόχος των δράσεων ΣΔΑΜ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Γορτυνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υποβολές των προτάσεων στο πλαίσιο των δύο δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης, στο σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στους Δήμους Μεγαλόπολης, Οιχαλίας,

Περισσότερα

Ευχαριστήρια επιστολή της Πρέσβειρας της Γαλλίας στην Ελλάδα προς τον Κώστα Τζιούμη

Η Laurence AUER, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, με αφορμή την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στον Δήμο Τρίπολης, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη.

Περισσότερα

Ο Κώστας Τζιούμης υποδέχθηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Σπύρο Καρανικόλα

Συνάντηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή  στις προσεχείς εκλογές για την Ευρωβουλή κ. Καρανικόλα Σπύρο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024.

Περισσότερα

Εβδομάδα Μητέρας: Δράση ευαισθητοποίησης στην Τρίπολη (pics,vid)

Στο καφέ Senior στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε το πρωι της Τετάρτης 15 Μαΐου δράση ευαισθητοποίησης με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Περισσότερα

Πανελλαδικές 2024: 68.851 εισακτέοι φέτος στα πανεπιστήμια - Οι θέσεις ανά σχολή

Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 θα ανέλθει σε 68.851, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

Περισσότερα

Κασσελάκης: Χρειάζονται άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Η ακρίβεια φτωχοποιεί με εκθετικό τρόπο τον ελληνικό λαό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψη του στη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης, για την οποία ,όπως είπε, διαπίστωσε ότι έχει μαραζώσει, κατηγόρ

Περισσότερα

Νίκος Δένδιας: Υπαρξιακή ανάγκη η εκπλήρωση της Ατζέντας 2030

Στο μέλλον των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, την ανάπτυξη της Αμυντικής Βιομηχανίας και της Καινοτομίας, το νέο γεωπολιτικό σκηνικό αλλά και την ατζέντα 2030 αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, κατά τη συζήτηση του με τον δημοσιογράφ

Περισσότερα

Τέλος χρόνου για την υποβολή αιτήσεων για το Youth Pass

Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ του Youth Pass που αφορά νέους ηλικίας 18 και 19 ετών.

Περισσότερα

Στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ Εθνικής Γυναικών η Βάσω Μοσκοφίδου

Στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών με δεκατρία τέρματα βρίσκεται η Βάσω Μοσκοφίδου του Αστέρα Τρίπολης.

Οι πρώτες σκόρερ της Α' Εθνικής Γυναικών:

Περισσότερα

Δήμος αποφάσισε την αύξηση των δημοτικών τελών έως 690%

Την αύξηση των δημοτικών τελών αποφάσισε κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Μαΐου.

Περισσότερα

Σελίδες