Παπάγου - Αρκαδικός με την «γλώσσα» των αριθμών

Παπάγου - Αρκαδικός με την «γλώσσα» των αριθμών

Νοέμβριος 16, 2017 - 10:32
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παπάγου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ με στόχο την πρώτη του νίκη μακριά από το σπίτι του.

Ο ΣΕΦΑ στο πρώτο αυτό ξεκίνημα του πρωταθλήματος μετράει 1-4 ενώ η ιστορική Αθηναϊκή ομάδα 2-3 με την αναμέτρηση να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι αφού και οι δύο έχουν ακριβός τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την άμεση εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Το Παπάγου στο πρωτάθλημα σε 6 αγωνιστικές μετράει δύο νίκες με τον Δούκα εκτός στην πρεμιέρα και με την ΑΕΛ εκτός και 3 ήττες από Χολαργό εντός, Ηρακλή εκτός και Μαρούσι εντός μην έχοντας ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην σάλα τους γεγονός που σίγουρα δημιουργεί τα δεδομένα του.

Στην άμυνα του το Παπάγου έχει δεχθεί 72, 2 πόντους κατά μέσο όρο στα πέντε αυτά παιχνίδια που έχει ενώ στην επίθεση του 69, 2 πόντους με τον Αρκαδικό από την άλλη να δέχεται 74, 8 πόντους κατά μέσο όρο στην άμυνα του και 66, 8 πόντους κατά μέσο όρο να βάζει στην επίθεση.

Ο Μελισσαράτος είναι το πρώτο ''βιολί'' στην επίθεση του Παπάγου με τους Φακοπουλίδη και Φιλιππάκο να έχουν ρόλο και να παίρνουν αρκετές επιθέσεις με τον Αρκαδικό να έχει ως άξονες στο επιθετικό του παιχνίδι τον Σάββα Τζουγκαράκη και τον Γιάννη Προδρόμου που αποτελούν και τους πρώτους του σκόρερ.

Όπως δείχνουν οι αριθμοί πάμε σε παιχνίδι περίπου 70 πόντων ενώ τεράστιο ενδιαφέρον έχουν και οι προσωπικές μονομαχίες όπως είναι αυτή στην γραμμή των ψηλών ανάμεσα στον Τζουγκαράκη και τον Μελισσαράτο.

Το ρόστερ του Παπάγου

Πέτρος Μελισσαράτος

Τζοέλ Γκάτζο

Βασίλης Σιμόπουλος

Αλέξανδρος Αποστολίδης

Κώστας Δέδες

Γιώργος Παπαπέτρου

Κώστας Φακοπουλίδης

Παναγιώτης Φιλιππάκος

Γιάσερ Σάλεχ

Γιώργος Μουρίκης

Άρης Ψάρρας

Κωνσταντίνος Κατσαντώνης

Σπύρος Μερκούρης

Κώστας Ζώρζος

Coach: Κώστας Σορώτος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.