Πανθυρεατικός - Βρασιές 1-0 (vid)

Πανθυρεατικός - Βρασιές 1-0 (vid)

Απρίλιος 02, 2022 - 20:44
0 σχόλια

Στο μεγάλο ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας, στο παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί ως η «μάχη» της χρονιάς ο Πανθυρεατικός στο ασφυκτικά κατάμεστο γήπεδο του Άστρους νίκησε με 1-0 τις Βρασιές τις οποίες και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Αστρινοί με το γκολ την κεφαλιά του Στρέμπα έπειτα από κόρνερ του Χαρμπαλή στο 94’ λεπτό βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο πολυπόθητο γι’ αυτούς γκολ και κάπως έτσι να πάρουν μια τεράστιας σημασίας νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Κατάμεστο το γήπεδο του Άστρους και τρομερή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων σε σκηνές που έφεραν στο νου των παλιότερων στιγμές από άλλα χρόνια και από το παρελθόν σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την νευρικότητα και στην σκοπιμότητα κυρίως από πλευράς Βρασιών να κυριαρχούν με του Αστρινούς πάντως να έχουν στην μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους και τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ σωστή αμυντική διάταξη.

Ο Πανθυρεατικός μάλιστα έμεινε με παίχτη λιγότερο από το 76ο λεπτό μιας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αδάμης ωστόσο κατάφερε στο φινάλε της αναμέτρησης να πετύχει το «χρυσό» γκολ με τον Στρέμπα φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.

Εκπληκτική διαιτησία και ρεσιτάλ από τον διεθνή ρέφερι της Super League Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο εξαιρετικοί και οι βοηθοί Παναγιώτης Τσούκας και Νίκος Λουκάς.

Πανθυρεατικός: Τετώτος, Κλεώπας, Παπούλιας, Καπράνος, Αδάμης, Λυτρίβης, Σαβούρδος, Στρέμπας, Ράλλιος, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

Βρασιές: Κατσιαούνης, Κολιόπουλος, Βέργος, Τσιώρος, Κοπρένκα, Βλάχος, Κοδέλλας, Μέλλος, Σαλαπάτας, Σταθουλόπουλος, Βλαχοπαναγιώτης.

Φωτογραφία άρθρου: Nigel Copage

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανθυρεατικός-Βρασιές 1-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.