Πανθυρεατικός- ΑΕΚ Τρίπολης 0-1 (photos και video)

Πανθυρεατικός- ΑΕΚ Τρίπολης 0-1 (photos και video)

Οκτώβριος 29, 2011 - 23:57
10 σχόλια

Νίκη ουσίας για την ομάδα της Τρίπολης.

Νίκη που την κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πέτυχε η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη.

Ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ Τρίπολης μπόρεσε να πετύχει το μοναδικό της τέρμα στο 37΄, με πολύ ωραίο φάουλ από τον Λεωνίδα Ρούμπη. Στην συνέχεια η εμπειρία των παικτών της, κατάφερε να κρατήσει τις επιθέσεις των γηπεδούχων και να βγαίνει στην αντεπίθεση με αξιώσεις. Η γηπεδούχος ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, με χαρακτηριστική αυτή στο 28΄, όταν το ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή του Ιατρίδη, χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του πολύ καλού Γιώργου Παπαδόπουλου. Θα σταθούμε σε μια φάση του αγώνα στο 80΄, όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα από τον ρέφερι κ. Γκριτζέπη πέναλτι, που αρνήθηκε ο άρχων του αγώνα να τους δώσει, αφού δεν «είδε»  καμία παράβαση.

Διαιτητής του αγώνα ο κ.  Γ. Γκριτζέπης, με βοηθούς τους  κ. κ.  Ζήση και Φασουλή.

Παρατηρητής ο κ. Θόδωρος Παλιογιάννης, που όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών.

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: Γαλάνης, Μπάρλας Β, Καπράνος, Αρφάνης, Αδάμης Δ, Αδάμης Ι, Κανατάς, Δικαίος Κ, Ιατρίδης (53′ Πολυμενάκος), Τετώρος (60′ Κόκκωνας), Δαλιάνης )70′ Βούλγαρης).
ΑΕΚ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Αγόρας, Λιακόπουλος, Καλοπίσης, Κοντόπουλος (82′ Κουμπούνης), Τερζής, Κοκκινάκος, Ρουμπής Λ (71′ Καψής), Κουρόγιωργας, Ζαχαρόπουλος (86′ Κέζας), Δημητρέλης.

Παραλειπόμενα του αγώνα:

Ο κ. Γ. Τσούκας με τον Άρη Διαμαντόπουλο, βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου

Πολύς κόσμος είδε το παιχνίδι, αφού δεν υπήρχε άλλος αγώνας.

Στις εξέδρες θεάθηκαν και πολλοί παράγοντες ομάδων, καθώς και παίκτες.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φανατική. Οι οπαδοί του Πανθυρεατικού, είχαν φτιάξει δυναμική εξέδρα.

Πολλά τα παράπονα από  τους φίλους της ομάδας του Άστρους. Μάλιστα έκαναν και «επίθεση» στον κ. Τσούκα, διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία του αγώνα.

Ο Ρούμπης όταν έβαλε το γκολ, έτρεξε και αγκάλιασε τον προπονητή του.

Στο τέλος του αγώνα, φίλαθλοι μαζεύτηκαν στο  προαύλιο του γηπέδου και διαμαρτυρήθηκαν για την διαιτησία.

Ο πρόεδρος του Πανθυρεατικού, πήγε στο ημίχρονο για να πληρώσει τους διαιτητές και δεν  το δέχτηκαν.

Ακούστηκε από  την εξέδρα, ότι ευνοούνται οι ομάδες της Τρίπολης από την  διαιτησία.

Φάσεις, το γκολ και δηλώσεις θα δείτε από το webtvτην Δευτέρα 31/10/2011

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/aBahpHBBO_I


10 Σχόλια

Ειμαστε παροντες στο γηπεδο ως φιλαθλοι του Πανθυρεατικου και αντικειμενικα σε καμμια περιπτωση δεν αδικηθηκε η ομαδα μας απο την διαιτησια.Η ΑΕΚ ηταν καλυτερη,πιο δυνατη και ψυχωμενη,ηξερε τι ηθελε και πως πατουσε στο γηπεδο.Λυπαμε που την δικη μας ανυπαρξια θελουμε να την χρεωσουμε στους διαιτητες,στον Τσουκα που τον βριζαμε,στον Προυτζο,και στον Παλιογιαννη.Ευτυχως που δεν μας εφταιγε και ο Μπιρμπιλης. Κυριοι της ομαδας και συ προεδρε που μονιμως μας μιλας πως θελεις μονο αθλητισμος να γινεται κοιταξε πρωτα να μαζεψεις ολα αυτα τα δεκαπενταχρονα παλιοπαιδα που το στομα τους ειναι αποχωρητηριο,καταπολεμισε την στοματικη βια και την προσβολη που συνειδητα προσφερουν στην πολη μας και θα καταλαβεις αμεσως την διαφορα και την αντιμετωπιση. Απομονωσε τους και προσπαθησε να μην διαιρεις με τα λεγομενα σου την Τριπολη με την Κυνουρια.Στον ιδιο νομο ζουμε ολοι μας,τα συμφεροντα ειναι κοινα. Ελπιζω στο επομενο παιγνιδι με ομαδα της Τριπολης να δουμε το παιχνιδι ως αθλητικη γιορτη και αρχη συσφιξης των ποδοσφαιρικων σχεσεων

Αδερφέ στο ημίχρονο όπως λες ο πρόεδρος πήγε να πληρώσει τους διαιτητές, οι οποίοι όχι απλά δεν τον δέχτηκαν, αλλα ο κύριος ζήσης τον έσπρωξε έξω πιάνοντας τον απ' το λαιμό ...Να λέμε τα πράγματα όπως γίνονται. Ευχαριστώ!

Καλά ρε ΄ΦΙΛΟΣ' εσύ για χθεσινούς μας εχεις περασει εδώ στο Αστρος? θέλεις να περάσεις στη κοινή γνώμη ότι εισαι δίκαιος φίλαθλος του Πανθυρεατικου και λές ο΄τι η διαιτησία δεν τον αδίκησε? Η ο Κούβαλης εισαι. Η παίχτης της ΑΕΚ είσαι. Αν εβλεπες τον αγώνα live θα εβλεπες μια ΑΕΚ να παίζει μαζική άμυνα επι 90 λεπτά κινηγόντας μόνο τις στημένες φάσεις και τα κατάφερε χάρη στην εφέυρεση ενός ανυπαρκτου φάουλ που οδήγησε στο γκολ της αεκ. Χθεσινό τυπάκι άλλη φορά να έχεις τα κότσια να παραδέχεσε στα σχόλια σου ότι είσαι απο την Τρίπολη . Εμέις θέλουμε αθλητισμό και προάγουμε τις ακαδημίες και δεν θα μας το χαλάσουν το έργο αυτό κάτι χθεσινά τυπάκια σαν και έσενα......΄'΄ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΑΡΑ΄'....

Αγαπητε Δημητρη εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΑΡΑΣ οπως εσυ.Ειμαι ομως φιλαθλος και οι αληθειες παντα ενοχλουν.Επειδη λοιπον τον ειδα live τον αγωνα εκανα αυτες τις αναφορες και ειμαι σιγουρος οτι κατανοεις την πραγματικοτητα ποια ειναι.Πες μου ποιες τρομερες ευκαιριες καναμε εκτος απο εκεινη την αναμπουμπουλα στο 80 και το δοκαρι που θα μπορουσε να πηγαινε και αουτ. ΚΑΙ που ο Γκριτζεπης μας εκαψε οπως λες.Ενα φαουλ μπορει να ειναι επιληψιμο επειδη εμεις ειμαστε ανυπαρκτοι?Μη τρελαθουμε κιολας. Παντως σου λεω οτι δεν λεγομαι ουτε Κουβαλης και αν ηταν δυνατον να μπει σε αυτη την λογικη ο ανθρωπος, ουτε παιχτης της ΑΕΚ ειμαι μιας και ειμαι καμμια πενηνταρια, αλλα με το τοπι εχω ασχοληθει πολλα χρονια. Δεν εγινα οψιμος φιλος του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ και πολυ περισσοτερο του ποδοσφαιρου

μήπως ήταν ο ίδιος διαιτητής που έπαιξε την άεκ με την μελιγού στην τρίπολη?αυτός δεν βλέπει τα πέναλτυ ρε παιδιά.δύο αγώνες δύο πέναλτυ δεν είδε!

Ρε φίλε με δουλευεις ετσι? Μα καλα καταραχτη εχεις? δεν εβλεπες οτι απ το 80 επεφταν κατω να σταματισουν το ρυθμο? δεν εβλεπες οτι παιζανε 12 παιχτες πισω απ τη σεντρα μαζι με το γκριτζεπη? δεν είδες οτι τουλαχιστον ειχαμε εναν ορθο τροπο επιθεσης και δεν παιζαμε με γιομες? δεν ειδεσ οτι στο β μερος η κατοχη ηταν 80-20? ολα αυτα δεν τα ειδες? μαθε σε παρακαλω μπαλιτσα και να μην βλεπεις μονο το σκορ.

Ευτυχως ρε Δημητρη που ηρθαμε στο Αστρος να μαθουμε ποιος ειναι ο ορθος τροπος αναπτυξης στο ποδοσφαιρο και πως επιτειθετε μια ομαδα.Μαλλον μου φαινεται οτι βλεπεις ποδοσφαιρο με παρωπιδες. Αληθεια πες μου σε παρακαλω για να καταλαβω ποσο γνωριζεις απο μπαλα. Τι εχει μεσα το τοπι.Αχυρο,φουσκι,αμμο,πετρες,χωμα,νερο η αερα. Στριψε το νομισμα και εαν το πετυχεις,κερδιζεις ενα playstasion ετσι για να μαθεις απο επιθετικη αναπτυξη και τακτικη. Περισσοτερα στον δευτερο γυρο.

"Φίλε" αφού είσαι από το Άστρος λοιπόν σίγουρα θα κατέβεις και τα Χριστούγεννα, Αν έχεις τι καλοσύνη πες μας το ονοματάκι σου..15αχρονος σχεδόν ..

1ον Η μπάλα φιλε μ εχει μεσα λεφτά και δόξα. 2ον μιλάς για τοπικο μη ξεχνιέσε και συγκρίνεις το πανθυρεατικό με τη μπαρτσελόνα και 3ον στο 2ο γύρο θα φας και ξύλο εκτός από την ήττα...θυμίσου μόνο....σου ρχομε

Δεν ηθελα ρε Δημητρη να συνεχισω αλλο μαζι σου,αλλα με ερεθιζεις,Χαιρομαι ομως που με επιβεβαιωνεις και δεχεσαι οτι μιλαμε για τοπικο ποδοσφαιρο και μαλιστα χειριστης ποιοτητας. Εγω δεχομαι την προσπαθεια της ομαδας σου και σεβομαι τον Πανθυρεατικο οπως και καθε ομαδα,αλλα εσυ εχεις καβαλησει το καλαμι και νομιζεις οτι υποστηριζεις την Μπαρτσελονα. Ρε Δημητρακη γιατι εισαι τοσο σκληρος,γιατι με κανεις να φοβαμαι πως θα ερθω στο Αστρος,γιατι θελεις τοσο πολυ να με μαλωσεις. Ρε Δημητρακη ολο αυτο το μισος για την που....α μπαλα? Εγω παντως σε προσκαλω να ερθεις στη Τριπολη στον δευτερο γυρο να δουμε μαζι το παιχνιδι και να παμε και για ενα καφε στο PREGO επειτα.