«Πάνθηρες» ξανά Χαρμπαλής και Λυτρίβης - Πήρε και Σαλαπάτα ο Πανθυρεατικός

«Πάνθηρες» ξανά Χαρμπαλής και Λυτρίβης - Πήρε και Σαλαπάτα ο Πανθυρεατικός

Αύγουστος 07, 2023 - 15:50
0 σχόλια

Τρία νέα πρόσωπα εκ των οποίων οι δύο ήταν «παλιοί» που επέστρεψαν σε γνώριμα γι’ αυτούς λημέρια περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πανθυρεατικού για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιώργος Χαρμπαλής και ο Χάρης Λυτρίβης επέστρεψαν ξανά στον Πανθυρεατικό βάζοντας και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα ενώ επιπλέον στο Άστρος θα αγωνίζεται και ο Φίλιππος Σαλαπάτας που αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Αμφότεροι και οι τρεις είναι ποιοτικοί παίχτες και άκρως «μπαρουτοκαπνισμένοι» στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με τον Πανθυρεατικό εκτός από τα πολλά νέα παιδιά που διαθέτει να προσθέτει κομμάτια εμπειρίας στο έμψυχο δυναμικό του.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Γιώργος Χαρμπαλής και Χάρης Λυτρίβης αναμένεται να προσφέρουν βάθος και επιλογές στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Φίλιππος Σαλαπάτας μια ακόμα αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης.

Όρθιοι στην πάνω σειρά οι Γιώργος Χαρμπαλής, Χάρης Λυτρίβης και Φίλιππος Σαλαπάτας στην φωτογραφία από την πρώτη προπόνηση του Πανθυρεατικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.