«Πάνθηρας» ήταν ο Αστέρας (vid)

«Πάνθηρας» ήταν ο Αστέρας (vid)

Φεβρουάριος 21, 2016 - 19:03
0 σχόλια

Κ17 Αστέρας-Κ17 Πανιώνιος 3-1

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ κέρδισε την αντίστοιχη του Πανιωνίου με 3-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και προηγήθηκε μόλις στο 13' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζήση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας πίεσε για να διευρύνει το προβάδισμά της και το κατάφερε με γκολ του Δουβίκα στο 50' και του Αντζουλά στο 55'.

Με τον ΑΣΤΕΡΑ να προηγείται με 3-0 οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την κυριαρχία και έχασαν καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν και άλλο το σκορ, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι στις καθυστερήσεις. 

Το τελικό 3-1 έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ σε μία αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος της Super League. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης

Επαιξαν και οι: Τερεζίου, Γεωργόπουλος, Ντίνε, Μπινιώρης, Τάκος

Ειδήσεις: 
Video: 

K17: ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος 3-1 | ASTERAS-Panionios 3-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.