Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Δεκέμβριος 01, 2014 - 09:26
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε και η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Πανθυρεατικό να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία ανάμεσα στην Δόξα Μεηαλόπολης και το Λεωνίδιο και μετά την νίκη του με το εκκωφαντικό 8-0  επί του Ηρακλή να ανοίγει  την διαφορά του από τους διώκτες του.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα των Βρασιών πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στο Ορχομενό, το Κορακοβούνι έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας την Φαλαισία ενώ και η Τεγέα πήρε την νίκη κόντρα στο Παγγορτυνιακό. Τέλος ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα και του Νικηταρά. Ρεπό είχε η ΑΕΚ Τρίπολης.

Πανθυρεατικός-Ηρακλής 8-0: Ακόμα βάζει γκολ ο Πανθερατικός… Η ομάδα του Άστρους πήρε άνετη νίκη κόντρα στον Ηρακλή με το εντυπωσιακό 8-0 και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής της Α’ Αρκαδίας. Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν οι  Γ. Μπάρλας 1’, Αγγελόπουλος 6’ 17’, Πολυμενάκος 43’ 54’ 60’ και Ιατρίδης 57’ 63’.

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 0-0: Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Δόξα και το Λεωνίδιο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα Γιαννούση να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και με τις επεμβάσεις του να δίνει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Ορχομενός-Βρασιές 0-2: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τις Βρασιές επί του Ορχομενού που ανεβάζει την ομάδα του κ. Παναγιώταρου στην 4η θέση της βαθμολογίας και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Ορχομενός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 9’ λεπτό με τον Σ. Μούστο να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι και στην συνέχεια τις Βρασιές να ανοίγουν το σκορ με τον Ζαχαρόπουλο στο 43’. Στην επανάληψη οι Βρασιές έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ζαχαρόπουλο στο 69’ να είναι και πάλι ο δράστης και να δίνει έτσι στην ομάδα του τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Παγγορτυνιακός-Τεγέα 0-1: Την νίκη με 0-1 πήρε στο μάτς του Σαββάτου στο γήπεδο της Κάρτσοβας η Τεγέα ρίχνοντας έτσι τον Παγγορτυνιακό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Τεγέα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να έρχεται στο 23’ μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και τον Καραμπέτσο να χρίζεται σκόρερ.

Απόλλων-Νικηταράς 2-2: Όρθιος στάθηκε ο Νικηταράς στην έδρα του Απόλλωνα παίρνοντας πολύτιμη ισοπαλία με 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 12’ με τον Κατσικαδά με τον Νικηταρά όμως να αντιδρά και να φέρνει το ματς στα ίσια στο 35’ με τον Μπουτσιάνη. Στην επανάληψη ο Χρόνης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα στο 68’ με τους φιλοξενούμενους τελικά να ισοφαρίζουν με τον Κοντογιαννόπουλο στο 79’ και να παίρνουν έτσι τον πόντο από μια δύσκολη έδρα.

Κορακοβούνι-Φαλαισία 1-0: Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο παιχνίδι ανάμεσα στο Κορακοβούνι και την Φαλαισία με τους γηπεδούχους να παίρνουν νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Χρυσός σκόρερ για το Κορακοβούνι ήταν ο Ρουμπής στο 92’ λεπτό μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίχτες και τους φιλάθλους του. 

Σκόρερ: Αγγελόπουλος 9 (Πανθυραετικός)

Α' Αρκαδίας 8η αγωνιστική

Κορακοβούνι-Φαλαισία 1-0

Ορχομενός Λεβιδίου-Βρασιές 0-2

Δόξα Μεγαλόπολης-Λεωνίδιο 0-0

Απόλλων Τυρού-Νικηταράς Δολιανών 2-2

Πανθυρεατικός-Ηρακλής Βερβένων 8-0

Παγγορτυνιακός-Τεγέα 0-1

Ρεπό: ΑΕΚ Τρίπολης

Βαθμολογία

1.  Πανθυρεατικός 21

2. Λεωνίδιο 17

3. Δόξα Μεγαλόπολης 15

4. Βρασιές 13

5. Τεγέα 12

6. ΑΕΚ Τρίπολης 11

7. Φαλαισία 9

8. Νικηταράς Δολιανών 8

9. Ορχομενός Λεβιδίου 6

10. Απόλλων Τυρού 6

 11. Κορακοβούνι 5

12. Ηρακλής Βερβένων 4

13. Παγγορτυνιακός 3

Η επόμενη αγωνιστική

ΑΕΚ Τρίπολης-Κορακοβούνι

Νικηταράς Δολιανών-Ορχομενός Λεβιδίου

Φαλαισία-Απόλλων Τυρού

Ηρακλής Βερβένων-Παγγορτυνιακός

Βρασιές-Δόξα Μεγαλόπολης

Λεωνίδιο-Τεγέα

Ρεπό: Πανθυρεατικός

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.