Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Νοέμβριος 03, 2014 - 09:24
0 σχόλια

Η 4η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας ολοκληρώθηκε με τον πρωταθλητή Πανθυρεατικό να περνά και από την έδρα της ΑΕΚ και να σημειώνει  4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Στους υπόλοιπους αγώνες ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη του Λεωνιδίου με ακόμη μια ανατροπή που τον φέρνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σπουδαίες νίκες επίσης σημείωσαν η Τεγέα στην έδρα του Νικηταρά αλλά και η Φαλαισία κόντρα στον Παγγορτυνιακό. Τέλος οι αναμετρήσεις  Κορακοβούνι, Ορχομενός και Ηρακλής, Βρασιές έληξαν ισόπαλες. Ρεπό είχε η ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης.

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός 0-1: Ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να σταματήσει στην έδρα της τον Πανθυρεατικό με την ομάδα του Άρη Σαβούρδου να παίρνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη και με το 4 στα 4 να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι οι πρωταθλητές πήραν την νίκη στο 65΄με την κεφαλιά του Βασίλη Μπάρλα με τον Σούρσο όμως πρώτα να κρατάει το 0 για την ομάδα του στις ευκαιρίες της ΑΕΚ.

Απόλλων Τυρού-Λεωνίδιο 1-2: Η πολύ καλή πορεία του Λεωνιδίου συνεχίζεται με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους σε 4 παιχνίδια και πάλι με ανατροπή  και να βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Απόλλων αν προηγήθηκε στο σκορ με τον Κατσικαδά στο 15’  δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι με το Λεωνίδιο τελικά να παίρνει την νίκη με τα γκολ των Γιαννούση στο 26’ και του Γρηγόρη Λάτση στο 65’

Νικηταράς Δολιανών-Τεγέα 1-7: Κανένα περιθώριο δεν άφησε η Τεγέα στον Νικηταρά παίρνοντας εύκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-7. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου ήταν καταιγιστική και με πρωταγωνιστή τον Τσαλγιτζόπουλο με το καρέ τερμάτων που σημείωσε   42', 52', 78', 88' αλλά και τα τέρματα των Βλάση 29', 74' και Παπαδάτου στο 90’ έφτασε σε μια ευρεία νίκη. Τα Δολιανά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Μπάρδη στο 85’.

Φαλαισία-Παγγορτυνιακός 5-0: Η Φαλαισία έσπασε το ρόδι και με εμφατικό τρόπο πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Παγγορτυνιακό με 5-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά στον αγώνα και καθάρισαν γρήγορα το παιχνίδι που αναδείχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της ομάδας της Μεγαλόπολης. Σκόρερ για την Φαλαισία ήταν οι Πότια στο 2’ και στο 25’, ο Κολιόπουλος στο 45’, ο  Γιαννακούλιας στο 47’  και  ο Κολιτσίδας με πέναλτι στο 71’.

Κορακοβούνι-Ορχομενός Λεβιδίου 0-0: Ισόπαλη δίχως τέρματα έληξε η Σαββατιάτικη  αναμέτρηση μεταξύ του Κορακοβουνίου και του Ορχομενού Λεβιδίου. Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές φάσεις η ισοπαλία  φαντάζει ως  δίκαιο αποτέλεσμα με τις  δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Ηρακλής Βερβένων-Βρασιές 1-1: Δεν βγήκε νικητής στον αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και των Βρασιών με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Φάκλαρη να σημειώνει ένα τέρμα που βάζει σίγουρα υποψηφιότητα για τα πιο γρήγορα της χρονιάς. Στην επανάληψη οι Βρασιές έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα του Ζαχαρόπουλου στο 78’ κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σκόρερ: Τσαλγιτζόπουλος 6 (Τεγέα)

 Α' Αρκαδίας 4η αγωνιστική

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός 0-1

Ηρακλής Βερβένων-Βρασιές 1-1

Νικηταράς Δολιανών-Τεγέα 1-7

Φαλαισία-Παγγορτυνιακός 5-0

Κορακοβούνι-Ορχομενός Λεβιδίου 0-0

Απόλλων Τυρού-Λεωνίδιο 1-2

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 12

2. Λεωνίδιο 10

3. Τεγέα 8

4. Δόξα Μεγαλόπολης 5

5. Φαλαισία 5

6. ΑΕΚ Τρίπολης 4

7. Απόλλων Τυρού 4

8. Βρασιές 4

9. Ηρακλής 4

 10. Παγγορτυνιακός 2

11. Ορχομενός 2

12.  Κορακοβούνι 2

13. Νικηταράς 1

Η επόμενη αγωνιστική

Ηρακλής Βερβένων-Νικηταράς Δολιανών

Τεγέα-Φαλαισία

Δόξα Μεγαλόπολης-Κορακοβούνι

Παγγορτυνιακός-ΑΕΚ Τρίπολης

Ορχομενός Λεβιδίου-Απόλλων Τυρού

Λεωνίδιο-Πανθυρεατικός

Ρεπό: Βρασιές

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.