Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Οκτώβριος 17, 2016 - 11:24
0 σχόλια

Η δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου να έχουν υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος με παιχνίδια που κρίθηκαν στην πλειοψηφία τους στην κόψη του ξυραφιού μεγαλώνοντας έτσι το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Σε αντίθεση με την πρώτη αγωνιστική αυτή την φορά οι έδρες δεν μπόρεσαν να αντέξουν καθώς σημειώθηκαν τέσσερα διπλά με μοναδική ομάδα που να κρατά τα ηνία και να παίρνει την νίκη στο γήπεδο της να είναι το Κορακοβούνι που επικράτησε και με ανατροπή μάλιστα της ΑΕΚ Τρίπολης στην έκπληξη της δεύτερης αγωνιστικής.

14 τέρματα σημειώθηκαν σε 5 παιχνίδια με τον Πανθυρεατικο και την Τεγέα να έχουν ακριβώς το ίδιο σκορ με την πρεμιέρα τους (1-2) ενώ άξιο αναφοράς είναι πως ακόμα δεν έχει υπάρξει ισόπαλη αναμέτρηση.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως 7 από τα 14 συνολικά τέρματα σημειώθηκαν από το 74ο λεπτό και μετά στα παιχνίδια της Τεγέας με το Λεωνίδιο, του Απόλλωνα με τον Πανθυρεατικό, του Κορακοβουνίου με την ΑΕΚ Τρίπολης και του Πανιωνίου Μεγαλόπολης με τον Μαντινειακό.

Αγγελόπουλος από τον Πανθυρεατικό, Κιρβαλίτζε του Λεωνιδίου και Μπέλτσος της ΑΕΚ Τρίπολης οι τρεις ποδοσφαιριστές κατάφεραν να βρουν δίχτυα και στην δεύτερη αγωνιστική όπως είχαν κάνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η νίκη της αγωνιστικής: Το Κορακοβούνι πέτυχε την νίκη της δεύτερης αγωνιστικής και αν βάλει κανείς το γεγονός και ότι το έκανε και με ανατροπή κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ τότε αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη επίτευξη στην επιτυχία της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας.

man of match της αγωνιστικής: Ο τίτλος του man of match της αγωνιστικής ανήκει στον Γιώργο Αγγελόπολου του Πανθυρεατικού ο οποίος μετά το χρυσό γκολ που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του την περασμένη αγωνιστική ήταν αυτός που λίγο μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα έδωσε και πάλι στους Αστρινούς την λύση.

Μας άρεσε: Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπορεί να μην είχε πολλά γκολ ωστόσο είχε τεράστιο ενδιαφέρον με παιχνίδια που κράτησαν σε αγωνία τους φιλάθλους μέχρι το τέλος με τις λεπτές ισοροπίες να δίνουν μια άγρια ποδοσφαιρική ομορφιά στους αγώνες.

Σκόρερ

Μπίλλης 2 ΑΕΚ Τρίπολης

Μπέλτσος 2 ΑΕΚ Τρίπολης

Πιτ Κυρίος 2 Λεωνίδιο

Κιρβαλίτζε 2 Λεωνίδιο

Βλαχοκυριάκος 2 Ορχομενός

Αγγελόπουλος 2 Πανθυρεατικός

Αποτελέσματα

Απόλλων Τυρού-Πανθυρεατικός 1-2

Κορακοβούνι-ΑΕΚ Τρίπολης 2-1

Τεγέα-Λεωνίδιο 1-2

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Βρασιές 0-1

Πανιώνιος-Μαντινειακός 1-3

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 6

2. Ορχομενός 6

3. Κορακοβούνι 6

4. Λεωνίδιο  6

5. Βρασιές  6

6. ΑΕΚ Τρίπολης 3

7. Μαντινειακός  3

8. Απόλλων 0

9. Τεγέα 0

10. Πανιώνιος 0

11. Ολυμπιακός 0

12. Παγγορτυνιακός –

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός-Πανθυρεατικός

ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός

Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού

Βρασιές-Κορακοβούνι

Πανιώνιος-Τεγέα

Μαντινειακός -Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.