Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Μάρτιος 07, 2016 - 10:21
0 σχόλια

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας τόσο με την μάχη της πρώτης θέσης ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και την Δόξα όσο και στην μάχη που γίνεται για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πανθυρεατικός επέστρεψε στην κορυφή πιάνοντας την Δόξα μετά το ρεπό της,  η ΑΕΚ επικράτησε της Τεγέα, το Λεωνίδιο έφυγε με το διπλό από το Κορακοβούνι ενώ τεράστιες νίκες πέτυχαν ο Απόλλων επί των Βρασιών και ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο.

Πανθυρεατικός-Νικηταράς Δολιανών 3-0: Εύκολα και άνετα ο Πανθυρεατικός πέρασε το εμπόδιο του Νικηταρά και επέστρεψε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου φρόντισε να καθαρίσει από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη με τον Βασίλη Μπάρλα στο 5' και τον Αγγελόπουλο στο 18' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να δίνουν προβάδισμα ασφαλείας στους κιτρινόαυρους. Στο 65' ο Τακλής έγραψε το τελικό 3-0.

ΑΕΚ Τρίπολης-Τεγέα 3-0: Προβάδισμα για την 3η θέση του πρωταθλήματος πήρε η ΑΕΚ επικρατώντας της Τεγέας σε ένα  παιχνίδι υψηλού ρυθμού μεταξύ δύο από των καλύτερων ομάδων. Η ομάδα του Δημήτρη Μειδάνη πήρε το προβάδισμα στο 10' με τον Καπόγιαννη, στο 35' διέυρινε το προβάδισμα της με τον Πάκο και στην επανάληψη σφράγισε την νίκη της με τον δυνατό σουτ του Μπλέτσου.

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο 1-2: Απίστευτο ματς στον Άγιο Ανδρέα με χιτσκοχικό φινάλε, πολύ καλό ρυθμό, μεγάλες ευκαιρίες και τρομερά γκολ. Το Λεωνίδιο πήρε το προβάδισμα με το σόλο του Λάτση και το εξαιρετικό του τελείωμα στο 48'. Στην συνέχεια πίεσε όμως το Κορακοβούνι έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 93' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρουμπή. Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία ο Χίωτης στο 94' με ένα άπιαστο μονοκόμματο αριστερό έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στην εστία του Κορακοβουνίου κάνοντας το 1-2.

Απόλλων Τυρού-Βρασιές 2-1: Νίκη χρυσάφι, νίκη που φέρνει την ομάδα του Τυρού αγκαλιά με την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Βρασιές μπορεί να πήραν το προβάδισμα με τον Τετώρο στο 45' όμως ο Απόλλων βρήκε τις δυνάμεις να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει ένα από τα πιο σημαντικά τρίποντα της χρονιάς με τα τέρματα του Παρασκευά στο 65' και του Λάλα στο 83'.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Απόλλων Μεγαλόπολης 4-0: Ο Ολυμπιακός χάρις στο πρώτο ημίχρονο που ήταν σαρωτικός πετυχαίνοντας και τα 4 τέρματα του αγώνα έκανε ένα από τα πιο σημαντικά βήματα του για την παραμονή στην κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια στον Πανιώνιο και με τα γκολ  του Σαράντη στο 14' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, του Κυρίου στο 23', του Λάλα στο 34' και του Μπακάλη στο 43' πήραν τους τρεις βαθμούς της  νίκης.

Αποτελέσματα

Φαλαισία-Παγγορτυνιακός 0-3 α.α.

Πανθυρεατικός-Νικηταράς 3-0

Κορακοβούνι-Λεωνίδιο 1-2

ΑΕΚ Τρίπολης-Τεγέα 3-0

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0

Απόλλων-Βρασιές 2-1

Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 51

2. Δόξα Μεγαλόπολης 51

3. ΑΕΚ Τρίπολης 41

4. Τεγέα 37

5. Λεωνίδιο 34

6. Βρασιές 27

7. Πανιώνιος 24

8. Απόλλων 24

9. Ολυμπιακός 22

10. Κορακοβούνι 20

11. Νικηταράς 16

12. Παγγορτυνιακός 16

13. Φαλαισία -6

Επόμενη αγωνιστική 

Φαλαισία-Απόλλων 0-3 α.α.

Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης

Βρασιές-Ολυμπιακός

Νικηταράς-Κορακοβούνι

Πανιώνιος-Πανθυρεατικός

Παγγορτυνιακός-ΑΕΚ Τρίπολης

Ρεπό: Τεγέα

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.