Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Το πανόραμα της 17ης αγωνιστικής της Α Αρκαδίας

Φεβρουάριος 02, 2015 - 10:39
0 σχόλια

Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ολοκληρώθηκε με τον Πανθυρεατικό να προσπερνά με επιτυχία και το εμπόδιο της ΑΕΚ Τρίπολης και πλέον να οδεύει με διαφορά ασφαλείας για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια με νίκες συνέχισαν Τεγέα, Φαλαισία και Βρασιές ενώ σπουδαίο τρίποντο πέτυχε και ο Απόλλων Τυρού κόντρα στο τυπικά γηπεδούχο Λεωνίδιο. Τέλος στο ντέρμπι της ουράς δεν υπήρξε νικητής με τον Ορχομενό και το Κορακοβούνι να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Ρεπό είχε η Δόξα Μεγαλόπολης.

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-1: Και ξανά προς την κούπα τραβά… Ο Πανθυρεατικός επικράτησε και της ΑΕΚ Τρίπολης και οδεύει ακάθεκτος προς την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος καθώς η διαφορά του αυξάνεται όλο και περισσότερο από τους διώκτες του. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την ομάδα του Άστρους το βαρύ πυροβολικό της και πρώτος σκορερ της Α’ Αρκαδίας Γιώργος Αγγελόπουλος με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο 10’ και το 40’ να χαρίζει στην ομάδα του το τρίποντο. Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ στο 85’ με τον Ζιούλη για το τελικό 2-1.

Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 2-3: Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Τυρού λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του Λεωνιδίου ο Απόλλων ήταν ο μεγάλος νικητής σε μία αναμέτρηση με εντυπωσιακό φινάλε. Το Λεωνίδιο αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ στο 3'  με τον Γολεγό και στο  30' με το αυτογκόλ του Παρασκευά έφυγε με άδεια χέρια καθώς η ομάδα του Τυρού με μεγάλα αποθέματα καρδιάς κατάφερε να πάρει την νίκη φτάνοντας μάλιστα και στην ανατροπή στο φινάλε της αναμέτρησης. Σκόρερ για την ομάδα του Τυρού ο Ντάνι στο 12’ και 91’ και ο  Κατσικαδάς με πέναλτι στο 71’.

Τεγέα-Νικηταράς Δολιανών 3-2: Τα είχε όλα η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τεγέα και τον Νικηταρά με 5 γκολ συνολικά αλλά και στιγμές έντασης στο φινάλε του παιχνιδιού. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 39’ με τον Μετσάι με τον Νικηταρά όμως να απαντά 43’ με τον Μπάρδη ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 γιατί δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μετσάι με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη η Τεγέα έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Ιωάννου στο 67’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό τα Δολιανά να μειώσαν στο τελικό 3-2 με το αυτογκόλ του Μαντίκου.

Φαλαισία-Παγγορτυνιακός 2-3: Ακόμα μία ήττα για τον Παγγορτυνιακό με την Φαλαισία να φεύγει με το τρίποντο από την Κάρτσοβα και την ομάδα της Γορτυνίας να παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Το ‘’άστρο’’ του Κώστα Κολιόπουλου έλαμψε τρεις φορές και με το χατ τρικ που σημείωσε (21' 27', 29) ουσιαστικά έδωσε το τρίποντο στους ‘’πορτοκαλί της Μεγαλόπολης. Ο Παγγορτυνιακός προσπάθησε ωστόσο για την ανατροπή μείωσε σε 2-3 με τα τέρματα του Σουρλίγγα στο 33’ με πέναλτι και το αυτογκόλ του Βασιλείου στο 54’ όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το εν λόγο παιχνίδι.

Βρασιές-Ηρακλής Βερβένων 1-0: Η ομάδα των Βρασιών ήταν η νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι της Κυνουρίας με 1-0 κόντρα στον Ηρακλή Βερβένων. Το γκολ του Ηλία Τσαγγούρη ήταν αρκετό για τους ‘’κίτρινους’’ του Αγίου Ανδρέα να πάρουν που πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ορχομενός Λεβιδίου-Κορακοβούνι 2-2: Το ντέρμπι της ουράς δεν είχε νικητή με τον Ορχομενό και το Κορακοβούνι να έρχονται ισόπαλοι με 2-2. Ο Ορχομενός προηγήθηκε με το γκολ του νεοαποκτηθέντα Κλαπή στο 25’ και διπλασίασε τα τέρματα του στο 67’ με τον Βεργάκη όμως το Κορακοβούνι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα να φέρει το ματς στα ίσια. Αρχικά ο Αραχωβίτης στο 85’ μείωσε σε 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Κουλεντιανός έδωσε τον ‘’χρυσό’’ βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Σκόρερ: Αγγελόπουλος 18 (Πανθυρεατικός)

  Α' Αρκαδίας

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης 2-1 

Ορχομενός Λεβιδίου-Κορακοβούνι 2-2 

Παγγορτυνιακός-Φαλαισία 2-3 

Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 2-3

Τεγέα-Νικηταράς Δολιανών 3-2

Βρασιές-Ηρακλής Βερβένων 1-0

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 42

2. Δόξα Μεγαλόπολης 31

3. ΑΕΚ Τρίπολης 29

4. Λεωνίδιο 28

5. Τεγέα 27

6. Φαλαισία 26

7. Βρασιές 21

8. Νικηταράς Δολιανών 18

9. Απόλλων Τυρού 16

10. Ορχομενός Λεβιδίου 12

11. Κορακοβούνι 11

12. Ηρακλής Βερβένων 10

13. Παγγορτυνιακός 7

 Η επόμενη αγωνιστική

Απόλλων Τυρου-Ορχομενός Λεβιδίου

ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός

Φαλαισία-Τεγέα

Νικηταράς Δολιανών-Ηρακλής Βερβένων

Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο

Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.