Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας

Φεβρουάριος 05, 2018 - 10:31
0 σχόλια

Εύκολα, άνετα, απλά και πετυχαίνοντας το σκορ της αγωνιστικής ο Πανθυρεατικός συνέτριψε τον Αχιλλέα και συνεχίζει να βαδίζει ολοταχώς για την επιστροφή του στην κορυφή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας μετά από 3 χρόνια.

2 άσοι, 3 διπλά και 1 ισοπαλία ήταν το μωσαϊκό των αποτελεσμάτων της 14ης στροφής όπου σημειώθηκαν συνολικά σε 6 αναμετρήσεις 24 τέρματα στην πιο παραγωγική αγωνιστική από την αρχή της σεζόν. 

Στους Σαββατιάτικους αγώνες ο Ερμής Μελιγούς κέρδισε τις Βρασιές, η ΑΕΚ Τρίπολης τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης ενώ στον Τυρό στον σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής ο Ορχομενός πέτυχε σπουδαίο διπλό επί του Απόλλωνα. Στις αναμετρήσεις της Κυριακής ο Πανθρεατικός έκανε επείδηξη δύναμης κόντρα στον Αχιλλέα, ο Μαντινειακός έφυγε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Δόξας ενώ Κορακοβούνι και Τεγέα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο μοναδικό ''Χ'' της αγωνιστικής.

Τέταρτο παιχνίδι χωρίς να δεχθεί γκολ ο Ερμής η αλλιώς κάτι παραπάνω από 360 λεπτά κρατώντας το μηδέν που είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και η μόνη με μονοψήφιο αριθμό παθητικού (7) μετά από 13 αγώνες. Δεύτερο και ίσως το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής διπλό για τον Ορχομενό, μία εντός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα με τη  έδρα του να μοιάζει με πληγή, τα 7 γκολ του Πανθυρεατικού κόντρα στον Αχιλλέα να περισσότερα που πετυχαίνει μία ομάδα σε έναν αγώνα μέχρι στιγμής.

Αμετάβλητη η κορυφή στον πίνακα των σκόρερ παράμεινε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 9 τέρματα και τους Ηλία Ιατρίδη και Ηλία Κατσίρη να ακολουθούν με 8.

Η νίκη της αγωνιστικής: Σαφέστατα ο τίτλο της αγωνιστικής πηγαίνει στον Ορχομενό. Η ομάδα του Λεβιδίου στο ντέρμπι της ουράς έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από τον Τυρό και πλέον έχει τον πρώτο λόγω στην μάχη της κόντρα στον Απόλλωνα.

Man of match της αγωνιστικής: Ο Ρένος Πετρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ Τρίπολης επί του Πανιώνίου Μεγαλόπολης πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ της ομάδας του με τον Κώστα Καλογιαννίδη να τον χρησιμοποιεί σε θέση δεξιού χαφ.

Τι μας άρεσε: Τα 24 γκολ της 14ης αγωνιστικής είναι τα περισσότερα που έχουν μπει μέχρι στιγμής σε ένα Σαββατοκύριακο στην Α' Αρκαδιας. Μάλιστα μερικά εκ των οποίων ήταν εξαιρετικά σε δημιουργία αλλά και σε εκτέλεση.

Σκόρερ:​

9 γκολ: Αγγελόπουλος (Πανθυρεατικός)

8 γκολ: Ιατρίδης (Ερμής Μελιγούς), Κατσίρης (Πανθυρεατικός)

7 γκολ: Αποστολόπουλος (Μαντινειακός), Τακλής (Πανθυρεατικός), Μπέλτσος (Τεγέα), Παπαδόπουλος (Πανιώνιος Μεγαλόπολης)

6 γκολ: Κ. Μπάρλας (Πανθυρεατικός), Μπούσγας (Μαντινειακός),

5 γκολ: Σ. Λαγός (Ερμής Μελιγούς), Μπούσγας (Μαντινειακός), Πετρόπουλος Ε. (ΑΕΚ Τρίπολης),

4 γκολ:  Κουρόγιωργας (Βρασιές), Κάστας (Μαντινειακός), Ρίζος (Βρασιές), Νέζος (Ορχομενός), Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι), Ρ. Πετρόπουλος, Φατούρος (ΑΕΚ Τρίπολης), Λάγκας (Τεγέα)

3 γκολ:  Καπράνος, Δ. Αδάμης, Καραμπάτσος  (Πανθυρεατικός), Ανδριανόπουλος (Βρασιές), Λάμπρου, Κοντογιαννόπουλος (Κορακοβούνι),  Φατούρος (ΑΕΚ Τρίπολης), , Καταρτζής (Αχιλλέας). Βλαχοκυριάκος, Αλεξανδρής, Τσίπας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ρίζος (Βρασιές), Ηλιόπουλος, Καραμπέτσος (Τεγέα), Τζιαννής (Απόλλωνας Τυρού)

2 γκολ: Ι. Αδάμης, Δ. Αδάμης,  (Πανθυρεατικός), Αραχωβίτης, Βλαχοπαναγιώτης (Βρασιές), Πέππα, Κούβαλης (Δόξα Μεγαλόπολης), Γιαννόπουλος, (Πανιώνιος Μεγαλόπολης), Πολυμενάκος (Αχιλλέας), Μέλλος, Παρασκευάς (Απόλλωνας Τυρού) Τσαλγιτζόπουλος,  Σταμάτης (Ορχομενός), Λυτρίβης Χ., (Κορακοβούνι), Τσουμπλέκας, Ανδριανός (Δόξα Μεγαλόπολης), Κοσκολός, (Απόλλωνας Τυρού), Παυλίδης (Ορχομενό), Ριζάι (Αχιλλέας), Μπεντεβής (Μαντινειακός)

1 γκολ: Κολοβός, Παπούλιας, Πολυζωίδης, Πολυχρονιάδης, Τσαγγούρης, Θεοδωράκης, Διαμαντής (Βρασιές), Β. Μπάρλας, Δ. Καψάλης, Χ. Μπάρλας, Χαρμπαλής (Πανθυρεατικός), Τσάκος, Τζαβαλάς(Μαντινειακός), Κολενδριανός, Χρόνης, Εγγλέζος (Απόλλωνας Τυρού), Αρφάνης, Κολοβός, Ράλιος, Παπαδάτος, Μπουτσιάνης (Ερμής Μελιγούς),  Φατούρος, Λιακόπουλος, Καψής, Ζιούλης, Κατσιούλας, (ΑΕΚ Τρίπολης), Λυτρίβης Γ., Κουλεντιανός, Α. Κουλεντιανός (Κορακοβούνι), Μπάζιος, Κωστόπουλος, Σιμόπουλος, Ζέρβας, Κλέντι (Πανιώνιος Μεγαλόπολης),  Μακρής, Παράσχης, Παυλίδης, Χρονόπουλος, Αποστολόπουλος, Ντρέου, Δρόσος (Ορχομενός), Τσουμπλέκας (Δόξα Μεγαλόπολης), Ριζάι, Καρακατσάνης, Παπαγιαννόπουλος (Αχιλλέας), Πλαντζάς, Ποντίκης (Τεγέα)

Αποτελέσματα

Σάββατο (3/2, 15:00)

Απόλλων Τυρού-Ορχομενός 1-2

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 3-2

Ερμής Μελιγούς-Βρασιές 1-0

Κυριακή (4/2, 15:00)

Αχιλλέας-Πανθυρεατικός 1-7

Δόξα Μεγαλόπολης-Μαντινειακός 1-2

Κορακοβούνι-Τεγέα 2-2

Βαθμολογία

1. Πανθυρεατικός 36

2. Ερμής Μελιγούς 28

3. ΑΕΚ Τρίπολης 23

4. Βρασιές 21

5. Τεγέα 21

6. Μαντινειακός 20

7. Κορακοβούνι 19

8. Δόξα Μεγαλόπολης 18

9. Πανιώνιος Μεγαλόπολης 16

10. Ορχομενός Λεβιδίου 14

11.Απόλλωνας Τυρού 11

12.Αχιλλέας 3

Επόμενη αγωνιστική

Ορχομενός-Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Βρασιές-Απόλλων

Μαντινειακός-Ερμής Μελιγούς

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης

Τεγέα-Αχιλλέας

Δόξα Μεγαλόπολης-Κορακοβούνι

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.