Πανηγυρισμοί, πανηγύρι και ξανάστροφες

Πανηγυρισμοί, πανηγύρι και ξανάστροφες

Ιούλιος 21, 2016 - 09:16
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Φθινοπωρινός ο καιρός, πού όρεξη για μπανάκι στα κοντινά γαλάζια ύδατα... Ας καθήσουμε εδώ να πούμε καμιά κουβέντα και να ψήσουμε... κάστανα.

Φουφού που καίει η Αυτοδιοίκηση. Οι δήμαρχοι καταχειροκρότησαν τον νέο ΠΕΣΔΑ και περιμένουν να δουν τι θα εγκρίνει και αν θα εγκρίνει ο παντοδύναμος και το συμβούλιο. Φανταζόμαστε ότι παράλληλα κάθε Δήμος ετοιμάζει το σχέδιο για τη διαχείριση του χάους των απορριμμάτων.

Αλλά ο δικός μας Δήμος ετοιμάζει νέο σχέδιο για νέο Δημαρχείο! Ο Μήτσος ξέρει να βάζει προτεραιότητες...

Πού θα βρεις, καμάρι μου, το 1 εκατ. ευρώ για να αγοράσεις οικόπεδο για το νέο Δημαρχείο όταν δεν έχεις μερικές ψωροχιλιάδες να κλείσεις καμιά λακκούβα;.. Ψάχνεις μαλλί να ξάσεις πάλι;..

«Έγινα για σένα Τούρκος», τραγούδησε ο Τάσος στην Αντωνία. Μην ακούσει για πραξικόπημα και φασιστική συμπεριφορά, αμέσως να αντιδράσει. Φέρτε μικρόφωνα να κλείσω! -δημοκρατικά, πάντα!

Για τα πανηγύρια είμαστε φίλοι μου, το είπε και ο Μήτσος, αλλά τα πανηγύρια φέρνουν εντάσεις, έτσι που έχουν καταντήσει, αίσχος. Είναι πολλά τα λεφτά, φιλαράκια μου, και κανείς δεν κάνει παραχωρήσεις. Έτσι όπως πάμε, η εμποροπανήγυρη θα γίνεται μόνο για σουβλάκια και για βρακάκια.(ουπς!).

Τι ήταν και αυτό πάλι, άδειος ήταν ο Σταμάτης παιδιά... Η πλήρης αποτυχία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων είναι προδιαγεγραμμένη και πάμε κάθε καλοκαίρι από το κακό στο χειρότερο...

Ε, παιδιά! Τι περιμένατε, με ψίχουλα να βγάλετε καλοκαίρι και να γεμίσει ο Άι-Γιώργης;..

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.