Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου... τώρα και στα Τρίκαλα! (pics)

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου... τώρα και στα Τρίκαλα! (pics)

Ιούλιος 04, 2019 - 11:03
0 σχόλια

Τι κι αν τους προηγούμενους μήνες ξεσηκώθηκε θύελλα με τις αλλαγές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που προβλέπει το νομοσχέδιο Γαβρόγλου... Τι κι αν κλιμάκια επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας, όπου αν μη τι άλλο έδωσαν το γεωγραφικό στίγμα της έδρας του ΠαΠελ, τι κι αν συζήτησαν με τον υπουργό, τι κι αν φορείς διαμαρτυρήθηκαν εγγράφως.

Το υπουργείο Παιδείας, απ' ό,τι φαίνεται, δεν γνωρίζει... πού έχουν την έδρα τους το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών επίσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύεται η απόφαση υπ' αριθμ. 104100/Ζ1 «Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακα-δημαϊκού έτους 2019-2020» με ημερομηνία 1 Ιουλίου. Στην οποία απόφαση τα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχουν την έδρα τους στα Τρίκαλα.

Λάθος εκ παραδρομής, προφανώς, που πάντως πέρασε απαρατήρητο ώσπου να δημοσιευθεί το ΦΕΚ.

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, λοιπόν, τώρα και στα Τρίκαλα!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.