Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Συμμετοχή της Γ. Αντωνοπούλου στην Γνωμοδοτική Επιτροπή των βραβείων Μπότση

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Συμμετοχή της Γ. Αντωνοπούλου στην Γνωμοδοτική Επιτροπή των βραβείων Μπότση

Ιανουάριος 21, 2020 - 16:29
0 σχόλια

Συμμετοχή της κ. Γ. Αντωνοπούλου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού) στην Γνωμοδοτική Επιτροπή των βραβείων Μπότση

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Παναγιώτα Αντωνοπούλου, μετείχε στην Γνωμοδοτική Επιτροπή των Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση τα οποία απονεμήθηκαν στις 15/1/2020 από την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο στους δημοσιογράφους που διακρίθηκαν για το έργο τους. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Μέγαρο Σαρόγλου (ΛΑΕΔ). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τους χώρους της Πολιτικής, των ΜΜΕ, της Διπλωματίας και της Δικαιοσύνης καθώς και εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας. Η Παναγιώτα Αντωνοπούλου η οποία στο παρελθόν έχει λάβει κι η ίδια την Τιμητική Διάκριση του Ιδρύματος Μπότση για την επιτυχή πορεία της και το ήθος της στην Δημοσιογραφία, δήλωσε σχετικά : «Η συμμετοχή μου για 9η συνεχόμενη χρονιά στην Γνωμοδοτική Επιτροπή των Βραβείων τα οποία απονέμονται κάθε χρόνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνιστά ιδιαίτερη τιμή για το πρόσωπό μου και για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Συγχαίρω τους βραβευθέντες κι εύχομαι να διακρίνονται πάντα για το έργο τους».

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.