Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πανελλήνιο συνέδριο για το δίκτυο 5G στην Τρίπολη

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πανελλήνιο συνέδριο για το δίκτυο 5G στην Τρίπολη

Νοέμβριος 30, 2022 - 17:00
0 σχόλια

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης διοργανώνουν το συνέδριο PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET), στις 2 και 3 Δεκεμβρίου του 2022, στην Τρίπολη. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες των επιστημονικών περιοχών της ηλεκτρονικής και των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων που σχετίζονται με το πρότυπο 5G.

Στο εν λόγω συνέδριο θα παρουσιαστούν περί τις πενήντα (50) εργασίες σε δύο ημέρες και η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα εκατό (100) άτομα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και θα αποτελέσει τόσο ένα επιστημονικό, όσο και ένα κοινωνικοοικονομικό γεγονός.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι: Επιμελητήριο Αρκαδίας, NanoZeta Tech, IEEE Greece Section και IEEE Greece Section COM Chapter
Περισσότερες πληροφορίες:

Σύνδεσμοι Οργανωτών:

 

 

Σύνδεσμοι Χορηγών:


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.