Παναρκαδικός: Τα θετικά δείγματα αφήνουν υποσχέσεις...

Παναρκαδικός: Τα θετικά δείγματα αφήνουν υποσχέσεις...

Σεπτέμβριος 08, 2015 - 12:01
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Παναρκαδικού βρίσκεται στο τελικό της στάδιο καθώς ο χρόνος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του τριφυλλιού μετρά πλέον αντίστροφα ενώ την Παρασκευή (10/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος για την Γ' Εθνική.

Οι πράσινοι είναι μία νέα ομάδα και αποτελεί ένα νέο κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και από τις 27 Ιουλίου που ξεκίνησαν  μέχρι και σήμερα δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στις σκληρές και απαιτητικές  προπονήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα και θεωρείται δεδομένο πως στους ίδιους ρυθμούς θα συνεχίσουν να προπορεύονται και στην συνέχεια.

Ήδη στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει έως τώρα ο Παναρκαδικός οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι εξαιρετικές  προϊόν της πολύ μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τον Γιώργο Αντωνόπουλο και τους συνεργάτες στο προπονητικό επιτελείο.

Σαφώς τα φιλικά δεν είναι παρά μόνο παιχνίδια προετοιμασίας όμως υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις στον τρόπο παιχνιδιού, στην αγωνιστική φιλοσοφία, στους ρόλους των ποδοσφαιριστών μέσα στο χορτάρι αλλά και στην προσέγγιση των αντιπάλων πως στο τριφύλλι μπαίνουν τα πρώτα γερά θεμέλια όχι μόνο για το τώρα της ομάδας αλλά και για το μετά.

Στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με την Σπάρτη η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έδειξε για ακόμα μία φορά πολύ καλά στοιχεία τηρουμένων των αναλογιών και των καιρικών συνθηκών με την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στην Λακωνία και πώς έχει σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έδειξε όμως και σημάδια που χρίζουν βελτίωσης όπως η τελικές επιλογές και οι χαμένες ευκαιρίες κάτι που αναμένεται να δουλευτεί στις προπονήσεις.

Τα στοιχήματα για την νέα χρονιά για αυτόν τον νέο Παναρκαδικό και οι υποσχέσεις που έχει αφήσει το τριφύλλι από τα δείγματα των φιλικών αγώνων κάνουν  τον φίλαθλος κόσμο  περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία  αυτό το νέο ξεκίνημα της ιστορικής αυτής ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.