Παναρκαδικός: Στην τελική ευθεία για την Αχαϊκή

Παναρκαδικός: Στην τελική ευθεία για την Αχαϊκή

Οκτώβριος 19, 2017 - 15:11
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον αγώνα με την Αχαϊκή που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το Σάββατο (21/10, 16:00).

Η προετοιμασία του τριφυλλιού βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία με τους ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δίνουν καθημερινά στις προπονήσεις τον καλύτερο τους εαυτό.

Μετά την πρώτη νίκη της χρονιάς στο Λεωνίδιο την προηγούμενη αγωνιστική στόχος για τους πράσινους είναι να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες και να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επίσης σημαντικό είναι να γεμίσει το γήπεδο και οι φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό του Παναρκαδικού στον αγώνα που ακολουθεί με την Αχαϊκή έτσι ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.