Παναρκαδικός-Σπάρτη 0-2

Παναρκαδικός-Σπάρτη 0-2

Αύγουστος 26, 2010 - 00:09

Σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Παναρκαδικού, η Σπάρτη κέρδισε τον Παναρκαδικό με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη φάση του αγώνα πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν μετά από κόρνερ ο Δημητρακόπουλος ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Παναρκαδικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 6’΄ο Κουλόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως την τελευταία στιγμή ο Αργάνης έκανε την προβολή και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 20’ ο Δημητρέλης εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλιακμάνη, ενώ στο 34’ ο τερματοφύλακας της Σπάρτης έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν μετά από σέντρα του Μπούτα, ο Κουλόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Καλιακμάνης με φανταστική εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ. Στην αντεπίθεση, η Σπάρτη κατάφερε να φτάσει στο 0-2, όταν ο Σπυρόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Δημητρακόπουλος διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, και σε αυτό συντέλεσαν οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές. Οι πιο αξιόλογες στιγμές ήταν δύο τετ-α-τετ του Δημητρακόπουλου, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ ο Παναρκαδικός απείλησε στο 51’ με μακρινό πλασέ του Δήμου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκοβέσης

Παναρκαδικός: Ζαντιώτης, Ντόκος (69’ Λάγκας), Μπούτας, Γ. Λαγός (75’ Τσακάνι), Τσιόγκας, Δήμος (75’ Χρονόπουλος), Μπακογιαννάκης (46’ Σ. Λαγός), Κοσκολός (70’ Μπεντεβής), Κουλόπουλος (60’ Μέλλος), Δημητρέλης, Τζιανής (55’ Κουρόγιωργας)
Σπάρτη: Καλιακμάνης (46’ Μακρής), Λάππας, Πρασσάς (35’ Σπυρόπουλος), Αργάνης, Δέδες (69’ Κοθρούλας), Πλεμμένος (76’ Λιγνός), Δημητρακόπουλος (69’ Ρασσιάς), Μανιάτης (66’ Κίτσος), Μπουρελάκος (60’ Σαμπατάκος), Χαριάτης (77’ Πατσουράκος), Κατσαρός (65’ Κυριακάκος)

Ειδήσεις: