Παναρκαδικός: Προπόνηση με Ντούμπερετ

Παναρκαδικός: Προπόνηση με Ντούμπερετ

Σεπτέμβριος 06, 2016 - 10:20
0 σχόλια

Ο Χριστόφορος Ντούμπερετ είναι η δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που κάνει το δρομολόγιο Αθήνα-Τρίπολη και βέβεαια λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του Παναρκαδικού.

Αυτή την φορά στόχος για τον νεαρό άσο είναι να παραμείνει στο τριφυλλί και να συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την πράσινη φανέλα για την νέα αγωνιστική σεζόν και κάτι τέτοιο δείχνει πλέον πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και να βρίσκεται προς την υλοποίηση του.

Ο Χριστόφορος Ντούμπερετ έκανε ξανά την εμφάνιση του στο γήπεδο του Παναρκαδικού και πήρε μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και πλέον όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να γίνει και επίσημα νέος παίχτης του Παναρκαδικού.

Η στροφή στον Χριστόφορο Ντούμπερετ έγινε μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Λεωνίδα Καστριτσέα με τον νεαρό στόπερ που πέρασε από τις πράσινες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα να παίρνει την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Παναρκαδικός μετά την αποχώρηση του Ζήση για την Ιταλία είναι δεδομένο πως κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον Χριστόφορο Ντούμπερετ να ευελπιστεί να πλαισιώσει τους Νίκο Χατζόπουλο, Δημήτρη Κυριακόπουλο και Γιώργο Μπίσσια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.