Παναρκαδικός: Να παραμείνει σε ανοδική τροχιά

Παναρκαδικός: Να παραμείνει σε ανοδική τροχιά

Δεκέμβριος 12, 2014 - 15:01
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός φιλοξενεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 15:00  τον Βύζα Μεγάρων στα πλαίσια της 10 αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με στόχο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να φτάσει σε άλλο ένα τρίποντο.

Οι «πράσινοι» με την ψυχολογία στα ύψη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα μπορούν πλέον να βλέπουν το μέλλον τους στο πρωτάθλημα με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στο προσεχή παιχνίδι με τα Μέγαρα ο Παναρκαδικός θέλει να πιστοποίηση ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ασφαλώς να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και μαζί με την συμπαράσταση των φιλάθλων του να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη των στόχων του.   

Το «τριφύλλι» λοιπόν είναι έτοιμο να κάνει το 3 στα 3 και να ξεφύγει κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις  του βαθμολογικού πίνακα αλλά και να δώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στα πόδια των ποδοσφαιριστών του εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.