Παναρκαδικός και Δόξα σε επικίνδυνες αποστολές

Παναρκαδικός και Δόξα σε επικίνδυνες αποστολές

Νοέμβριος 03, 2016 - 10:33
0 σχόλια

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας φέρνει τους δύο εκπροσώπους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου να έχουν μπροστά τους δύο ντέρμπι, δύο  παιχνίδια ειδικών καταστάσεων.

Ο Παναρκαδικός ταξιδεύει στην Ηλεία όπου την Κυριακή (6/11, 15:00) θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟ Βάρδας σε μια αναμέτρηση με φόντο την κορυφή και από την άλλη την ίδια ημέρα και ώρα η Δόξα δίνει στην Μεγαλόπολη ένα σπουδαίο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας με φόντο σε αυτή την περίπτωση την απομάκρυνση από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Βάρδα παραδοσιακά αποτελεί μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα με το τριφύλλι να προετοιμάζεται για ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που στο γήπεδο της βάζει πάντα δύσκολα σε όποιον αντίπαλο και αν αντιμετωπίζει στο ντέρμπι του δεύτερου με τον τρίτο της βαθμολογίας με στόχο βέβαια να μην χαθεί κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Η Δόξα από την πλευρά της προετοιμάζεται για έναν αγώνα με την μορφή πρόωρου τελικού με αφορμή το ότι αγωνίζεται κόντρα σε μία ομάδα με ακριβώς τους ίδιους στόχους και που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ξεκάθαρο στόχο την νίκη που και θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και θα ανεβάσει πιο πολύ την ψυχολογία της ομάδας.

Οι προπονήσεις και για τις δύο Αρκαδικές ομάδες οδεύουν προς την τελική τους ευθεία με έτσι ώστε Παναρκαδικός και Δόξα να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι γίνεται στα απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται.

Η Κυριακή 6 Νοεμβρίου αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον για τις ομάδες μας στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας με το μεγάλο ζητούμενο να είναι η κάθε μια για τους δικούς της λόγους να πάρει το αποτέλεσμα που αναζητά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.