Παναρκαδικός: Γεννημένοι για τα δύσκολα…

Παναρκαδικός: Γεννημένοι για τα δύσκολα…

Μάιος 18, 2015 - 11:24
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε με τον Παναρκαδικό να καταφέρνει να τερματίζει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για το ‘’τριφύλλι’’.

Οι πράσινοι παρά το δύσκολο ξεκίνημα αλλά και το περιπετειώδες περσινό καλοκαίρι με την ομάδα να φτάνει ουσιαστικά στο χείλος του γκρεμού κατάφεραν για ακόμα μία χρονιά και εξασφαλίσουν με ιδιαίτερη άνεση την παραμονή τους στην κατηγορία που ήταν και ο αρχικός στόχος κάνοντας έναν ονειρώδες δεύτερο γύρο με πορεία ισάξια ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Τα  διοικητικά τεκταινόμενα του περασμένου καλοκαιριού με το ‘’τριφύλλι’’ να φτάνει στην πόρτα του πρωτοδικείου  είχαν ως αποτέλεσμα ο Παναρκαδικός να χάσει πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία του και ξεκινήσει πολύ αργότερα από τις άλλες ομάδες. Αυτό όπως γίνεται αντιληπτό είχε και τις δικές του αλληλεπιδράσεις στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο να μην είναι καλά και τους ‘’πράσινους’’ να βρίσκονται σε άσχημη βαθμολογική θέση.

Ο Παναρκαδικός παρ’ όλα αυτά δεν παρέκλινε ποτέ από το πλάνο του και την φιλοσοφία του με την σκληρή δουλειά να αποτελεί το μότο αυτής της ομάδας για την συνέχεια της. Και με το πέρασμα των αγωνιστικών άρχισε να δικαιώνεται αυτή η δουλειά και να έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που βρήκε το ‘’τριφύλλι’’ αρκετά ενισχυμένο με παίχτες που έλειπαν από το πάζλ του υπάρχον ρόστερ τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν στον σωστό δρόμο.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ήταν απλά φανταστικός με τον Παναρκαδικό να είναι ασταμάτητος και να πηγαίνει από νίκη σε νίκη όντας ίσως και η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Τελικά οι ‘’πράσινοι’’ όχι απλώς έφτασαν άνετα στην παραμονή τους αλλά τερμάτισαν στα ψηλά και πιο συγκεκριμένα στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Για ακόμα μία χρονιά ο ιστορικός Παναρκαδικός απέδειξε πως είναι ‘’γεννημένος’’ για τα δύσκολα, είναι ομάδα που έχει μέταλλο και βαριά φανέλα με τους  ποδοσφαιριστές του να διαθέτουν πέραν από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους  μεγάλη καρδιά και ψυχή.

Σαφέστατα σε αυτή την πορεία πολλά εύσημα ανήκουν και στο πρώην προπονητικό δίδυμο της ομάδας Καλλαγιανίδη-Τζήλου που με την μεθοδικότητα τους και την σκληρή δουλειά τους έβαλαν την δική τους σφραγίδα σε αυτή την επιτυχία.

Πολλά μπράβο εκτός των ποδοσφαιριστών που είναι και οι φυσικοί πρωταγωνιστές ανήκουν και στην διοίκηση του Παναρκαδικού αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν αυτή την ομάδα να σταθεί στα πόδια της όπως επίσης και στον Πέτρο Καλαντζή που ανέλαβε το τιμόνι λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η χρονιά έκλεισε ιδανικά με τον Παναρκαδικό να φτάνει στον στόχο του και να αποτελεί μία σταθερή δύναμη της Γ’ Εθνικής. Πλέον η επόμενη μέρα στο ‘’τριφύλλι’’ έχει την δική της σημασία έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για μία ομάδα που αποδεικνύει συνεχώς πως έχει τα φόντα και αξίζει σε καλύτερες μέρες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.