Παναρκαδικός: Δύσκολη αποστολή στην Καλαμάτα

Παναρκαδικός: Δύσκολη αποστολή στην Καλαμάτα

Ιανουάριος 28, 2015 - 10:13
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός φιλοξενείται στην Καλαμάτα το απόγευμα (15:00) της Τετάρτης (28/1) για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Παναρκαδικό έχουν ασφαλώς την αίγλη του παρελθόντος και αρκετά μεγάλη ιστορία ενώ αποτελούν και παραδοσιακά ντέρμπι που κατά καιρούς έχουν δώσει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Το ‘’τριφύλλι’’ δίχως προβλήματα και με τους τιμωρημένους Μπεντεβή και Βλαχοκυριάκο να επιστρέφουν θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα καθώς η ανάγκη των βαθμών και η δύσκολη βαθμολογική θέση των ''πρασίνων'' είναι δίνουν χαρακτήρα αγώνα μεγάλης σημασίας.

Από την άλλη και η ‘’Μαύρη Θύελλα’’ δεν έχει περιθώρια για εντός έδρας απώλειες αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου μέχρι τέλους.

Αντίπαλος του Παναρκαδικού θα βρεθεί και ο Τριπολιτσιώτης επιθετικός και ένας εκ των πρωταγωνιστών της πολύ επιτυχημένης περσινής χρονιάς Τέλης Σαλαπάτας που την φετινή σεζόν φορά την φανέλα της Καλαμάτας.

Η αποστολή είναι σαφώς δύσκολη για τον Παναρκαδικό όμως υπάρχει πίστη πως μπορεί η ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και που θα την βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.