Το ΠΑΜΕ Αρκαδίας δίπλα στους απεργούς του ΚΔΑΥ (video)

Το ΠΑΜΕ Αρκαδίας δίπλα στους απεργούς του ΚΔΑΥ (video)

Φεβρουάριος 24, 2014 - 09:16

Πολλές οι κινητοποιήσεις στο ΚΔΑΥ της Πελοποννησιακής Εταιρείας Ανακύκλωσης στη ΒΙ.Π.Ε.  της Τρίπολης. Προηγήθηκαν στάσεις εργασίας τις προηγούμενες μέρες καθώς και εξορμήσεις – περιοδείες της σωματειακής επιτροπής του εργοστάσιου και μελών της διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. του Ν. Αρκαδίας, σε εργοστάσια τις ΒΙ.Π.Ε. και άλλους χορούς εργασίας. Οι απεργοί απαιτούν: Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, άμεση βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς.

Σε όλα τα παραπάνω το ΠΑΜΕ Αρκαδίας, στέκεται δίπλα στους απεργούς, καθώς θεωρεί πρόκληση σε περιόδους κρίσης, να μην καταβάλλονται τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Τονίζουν ότι οι καπιταλιστές δε διαπραγματεύονται κέρδη και συνεχώς θέλουν εις βάρος της εργατικής τάξης να πορεύονται.

Οι εργάτες δε δείχνουν διατεθειμένοι να παραιτούνται από τις 24ωρες απεργίες τους, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί συνδικάτα και όλους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους μπροστά στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

Video: 

youtube://v/d7lweC8RMPE