Παιχνίδια «φωτιά» στην μάχη της παραμονής σε Τυρό και Λεβίδι

Παιχνίδια «φωτιά» στην μάχη της παραμονής σε Τυρό και Λεβίδι

Φεβρουάριος 06, 2020 - 12:17
0 σχόλια

Δεν είναι μόνο το ντέρμπι της κουρφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και το Λεωνίδιο το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια και για την μάχη της παραμονής.

Ουσιαστικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει σε Τυρό και Λεβίδι εκεί όπου ο τοπικός Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Δόξα Μεγαλόπολης ενώ ο Ορχομενός στην έδρα του θα κοντραριστεί με την Τεγέα.

Απόλλωνας Τυρού και Δόξα Μεγαλόπολης είναι ισβάθμοι στους 15 βαθμους μία θέση πάνω από την ζώνη που βρίσκεται ο Ορχομενός ο οποίος παίζει ε την σειρά του έναν "τελικό" κόντρα στην Τεγέα για να παραμείνει ζωντανός στο κηνύγι της σωτηρείας.

Στην αναμέτρηση του Τυρού ο Απόλλωνας στο κομμάτι των αριθμών μετράει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με απολογισμό 21 γκολ υπέρ και 25 γκολ με την Δόξα Μεγαλόπολης να έχει και αυτή 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με συνολικό απολογισμό 17 γκολ υπέρ και 17 κατά.

Στην άλλη μάχη αυτή του Λεβιδίου ο Ορχομενός είναι ξεκάθαρο πως παίζει ένα καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στην Τεγέα η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της εξασφάλισης της παραμονής έχοντας μια απόσταση από την ζώνη 11 βαθμών.

Στο κομμάτι των αριθμών ο Ορχομενός μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 11 ήττες με απολογισμό 15 γκολ υπέρ και 39 κατά και από την πλευρά της η Τεγέα 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με απολογισμό 14 γκολ υπέρ και 15 κατά.

Στον πρώτο γύρο και την 5η αγωνιστική στο παιχνίδι της Μεγαλόπολης η Δόξα είχε έρθει ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Απόλλωνα Τυρού και στην Τρίπολη η Τεγέα είχε κερδίσει με σκορ 3-0 τον Ορχομενό Λεβιδίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.