Παιχνίδι «τελικός» για Νέους και Απόλλωνα στον δρόμο για την παραμονή

Παιχνίδι «τελικός» για Νέους και Απόλλωνα στον δρόμο για την παραμονή

Ιανουάριος 11, 2023 - 12:29
0 σχόλια

Ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι και με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι και αυτό ανάμεσα στον ΑΟ Νέων Τρίπολης με τον Απόλλωνα Τυρού την Κυριακή (18/11, 15:00) στο γήπεδο της Επισκοπής.

Και οι δύο ομάδες είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά έχουν σημαδέψει αυτή την αναμέτρηση ως ένα παιχνίδι που θα τους δώσει «οξυγόνο» για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι Νέοι Τρίπολης με τρεις βαθμούς σε δέκα παιχνίδια και με απολογισμό 6 γκολ υπέρ και 32 κατά ψάχνουν τονωτική ένεση που θα τους κρατήσει με το κεφάλι στον αφρό στην μεγάλη «μάχη» που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη ο Απόλλωνας Τυρού με έναν βαθμό όντας η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και με απολογισμό 3 γκολ υπέρ και 25 κατά γνωρίζει πως για να αναπτερώσει ελπίδες και ηθικό έχει μπροστά του μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη.

Πραγματικά μοιάζει και είναι σαν ένας αγώνας τελικός και για τους δύο αφού το θετικό αποτέλεσμα και για τους Νέους Τρίπολης και για τον Απόλλωνα Τυρού είναι ξεκάθαρα μονόδρομος και για τους δύο.

Στο παιχνίδι αυτό και τόσο το σύνολο του Νίκου Χατζόπουλου όσο και αυτό του Νίκου Παρασκεύα θα δώσουν τα πάντα για να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν στην μάχη της παραμονής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.