Το παιδικό ντέρμπι βάφτηκε «κυανόλευκο» (pics,vid)

Το παιδικό ντέρμπι βάφτηκε «κυανόλευκο» (pics,vid)

Σεπτέμβριος 29, 2015 - 12:17
0 σχόλια

Αρκαδικός-Δρομείς 44-39

Ο Αρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του παιδικού πρωταθλήματος για την 3η αγωνιστική κόντρα στους Δρομείς με την ομάδα του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου να επικρατεί με σκορ 44-39 το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης.

Πρώτος σκόρερ από πλευράς Αρκαδικού ήταν ο Τσέλος με 23 πόντους και τρία εύστοχα τρίποντα οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη ενώ από πλευράς Δρομέων ο Μπαλής με 18 πόντους και δύο τρίποντα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες από την αρχή της αναμέτρησης βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τον Αρκαδικό ωστόσο να έχει στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ένα ελαφρύ προβάδισμα πηγαίνοντας μάλιστα  στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο πόντων (18-16).

Στην επανάληψη η  εικόνα πάνω κάτω ήταν η ίδια με τον Αρκαδικό να χτίζει μικρές διαφορές και να μπαίνει στην τέταρτη περίοδο με προβάδισμα 6 πόντων (34-28). Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα οι Δρομείς μπήκαν πιο επιθετικά στο παρκέ και με σκοπό την ανατροπή με το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά να κρίνεται από την γραμμή των ελεύθερων βολών με τους κυανόλευκους να είναι πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι και να παίρνουν  την νίκη με το τελικό 44-39.

Οι παίδες του Αρκαδικού με την νίκη τους αυτή βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ακολουθούν οι Δρομείς, ο Πελασγός Μεγαλόπολης,  ο Απόλλων Τρίπολης και ο Πολύβιος Μεγαλόπολης.  

Δεκάλεπτα: 8-6, 18-16, 34-28, 44-39

Διαιτητής:  Καρνέζης

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος-Τσαμακλής): Τσέλλος 23 (3), Κατσικερός, Σταματόπουλος, Μάρκου, Τσιράκης, Μιαούλης 7 (2), Μπακολιάς 10, Πατρινέλης, Πραχαλιάς, Σιούντρης, Απέργης 4, Μουρούτσος

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης (Ηλ. Μπαλής): Καλδής 3 (1), Υφαντής 2, Χρονόπουλος, Νταγιάντης, Κοτσιρίλος , Μπαλής 18 (2), Τσίγκος, Λουκάς 2, Κούγιας 10, Κανακόπουλος 2, Πετρόπουλος 2 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Νίκη Αρκαδικού στο ντέρμπι με τους Δρομείς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.