Πάει περίπατο και η ανακύκλωση...(photos)

Πάει περίπατο και η ανακύκλωση...(photos)

Ιανουάριος 31, 2012 - 09:52
2 σχόλια

Η μη αποκομιδή για 10 μέρες περίπου των απορριμμάτων από την πόλη της Τρίπολης (τα χωριά τα αφήνουμε έξω) έχει δημιουργήσει εκτός από τις εικόνες που όσοι διαμένουν στην πόλη αντικρίζουν καθημερινά με τους γεμάτους κάδους και τα σκουπίδια έξω από αυτούς και ένα άλλο πρόβλημα. Υπάρχει μία ακόμα διάσταση στο όλο θέμα που την εντοπίσαμε περπατώντας στους δρόμους.... Και αν δεν μαζευτούν άμεσα τα σκουπίδια θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο το πρόβλημα αφού μέχρι στιγμής είναι υπό έλεγχο η κατάσταση.

Μιλάμε για την ανακύκλωση συσκευασιών. Με γεμάτους τους κάδους απορριμμάτων οι πολίτες αναγκάζονται να ρίχνουν τα σκουπίδια τους (δεν είναι σωστό βέβαια και δεν θα πρέπει να το κάνουν)στους μπλε κάδους που είναι για ανακύκλωση και όταν τους βρίσκουν άδειους ρίχνουν εκεί τις σακούλες που έχουν κατεβάσει από τα σπίτια τους. 

Έτσι πλήττεται και η ανακύκλωση. Μειώνεται ο όγκος των ανακυκλούμενων αφού μπερδεύονται τα ανακυκλώσιμα με τα κανονικά απορρίμματα και φυσικά όταν έρθει η ώρα να γίνει η αποκομιδή τα σκουπίδια θα μαζευτούν όλα μαζί αφού έχουν μπλεχτεί και θα πάνε εκεί που τελικά θα αποφασιστεί να πάνε...

Πολλοί κάδοι στην Τρίπολη μπλε έχουν γίνει ήδη κάδοι για απορρίμματα και όπως καταλαβαίνετε σε λίγο θα βρωμίσουν και θα θέλουν και πλύσιμο, αφού μετά δε θα μπορούν να δεχτούν τα ανακυκλώσιμα.

 

(η πρώτη φωτογραφία είναι από τους κάδους που βρίσκονται πίσω από το κτίριο της τέως Νομαρχίας Αρκαδίας και νυν Περιφέρειας)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Έχει πολύ πλακα αυτό με τα σκουπίδια, το ίδιο γίνεται και στην Αθηνα, έχει πολύ πλακα επίσης γιατί τσακώνονται πως θα διαχειριστούν τα σκουπίδια το 2012, συν να φτιαχτούν 2015-16 με τεχνολογία του 1970, μονο και μονο για να τσακώνονται σε 5 χρονια για το ότι πετάξανε εκατομμύρια η δισεκατομμύρια και να μην έχουν πάλι τι να κάνουν με τα σκουπίδια.

<p> &nbsp;</p> <p> Που ειναι τωρα ο κ.Τσαμουλος που χαιρεται για το προστιμο των 5000 ευρω ημερησιως στο δημο, να μας μιλησει για τις λυσεις που εχει για την αποκομιδη των απορριματων?? αποτελεσμα ειναι να βρομιζουμε στη πιο αθλια πολη της Ελλαδας</p> <p> που εισαι νικολακι? μηπως χαιρεσαι το χειμερινο τοπιο απο το μαιναλο στο ξενοδοχειο σου? ή μηπως το ριξες στο χωρο, στο χορευτικο σου ομιλο? ή μηπως λυνεις λογιστικα ζητηματα στο γραφειο σου? ή μηπως παιρνεις το μισθο σου ως εκλεγμενος συμβουλος?? με λιγα λογια, εσυ μαζευεις χρημα απο τοσες πηγες χωρις να δινεις ΟΥΣΙΑ &amp; ΛΥΣΕΙΣ στους δημοτες σου που τοσο νοιαζεσαι!!! Μονο χαμογελα και μυαλο για περιστερια!! Αλλα φανηκε απο την εκστρατεια σου, εβγαινες εξω, χαζογελαγες εσφιγγες χερια &amp; μοιραζες............ &amp; τωρα καθεσαι και μας γραφεις απαντησεις ως TRIPOLITSIOTIS, αλλα μπορει να μην εισαι και εσυ οποτε μπορει να εθιξα τν υποστηρικτη σου ή την εργαζομενη σου στο γραφειο.</p> <p> ..........!! ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟΙ που απαξιωνετε τα παντα και τρωτε απο παντου!!</p> <p> <strong>Διαγράφηκε μέρος του σχολίου για προστασία της ανωνυμίας</strong></p> <p> <strong>ADMIN</strong></p>