Π. Βαλασόπουλος: Ευχαριστώ τους Αρκάδες... Είναι ώρες ευθύνης

Π. Βαλασόπουλος: Ευχαριστώ τους Αρκάδες... Είναι ώρες ευθύνης

Μάιος 10, 2012 - 16:07
4 σχόλια

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων ο Π.Βαλασόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση «…οι Έλληνες, οι Αρκάδες αποφάσισαν, αποφάσισαν για το ποια θέλουν να είναι η επόμενη μέρα για την πατρίδα, αλλά και ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν . Η απόφαση τους αυτή είναι απόλυτα σεβαστή .

Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τους 18.000 συμπολίτες μου που έκλεισαν τ’ αυτιά τους στα «ωραία λόγια τα μεγάλα» και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης υπερψήφισαν την παράταξη μας. Ταυτόχρονα θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανώνυμους ,αλλά επώνυμους για μένα, που με τίμησαν ως επιλογή τους. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τους νέους εθελοντές που πίστεψαν σε μένα και πάλεψαν μαζί μου.
Ήταν μια δύσκολη, πολυμέτωπη προσπάθεια , που αποφάσισα να μπω, αφήνοντας την πολιτική ασφάλεια του αποτελέσματος του 2010 και σε ιδιαίτερα δύσκολη πολιτική, οικονομική , κοινωνική συγκυρία, ζήτησα την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Έχω πολλές φορές τονίσει ότι, εγώ πιστεύω στην πολιτική της προσφοράς και όχι στην πολιτική της προσωπικής κάθε είδους  ωφέλειας.
Κάναμε μαζί μια προεκλογική προσπάθεια με εντιμότητα, σεβόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάνε τα νοικοκυριά μας, χωρίς κανενός είδους σπατάλη, χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς εύκολα λόγια, με σεβασμό στους συμπολίτες μου και τους συνυποψήφιους μου. Αντιμετωπίσαμε λογικές και πρακτικές του παρελθόντος , αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπουλήσαμε, απόψεις και στάση ζωής, για το πρόσκαιρο όφελος. Εμείς, σήμερα εξακολουθούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια, με καθαρή ματιά ,όπως κάνουμε κάθε μέρα που περνά από το 2007 που ξεκινήσαμε αυτή την πορεία και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.
Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου που συγκέντρωσαν από τους Αρκάδες, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από εμένα , είμαι βέβαιος ότι θα την τιμήσουν και ευχαριστώ αυτούς που συγκέντρωσαν λιγότερη εμπιστοσύνη από εμένα, για την ωραία προσπάθεια που κάναμε. Ήταν τιμή μου να είμαι μαζί τους στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
Σήμερα είναι ώρα ευθύνης για όλους μας, πολίτες και πολιτικούς . Η πατρίδα, περνά τη δυσκολότερη στιγμή της, από τη μεταπολίτευση και είναι αναγκαίο όλοι μας να συνεισφέρουμε στην ομαλότητα, τη σταθερή πορεία μέσα στην Ευρώπη, με σταθερό προσανατολισμό στο σύγχρονο δυτικό κόσμο. Αυτές τις στιγμές πρέπει να λέμε αλήθειες μεταξύ μας, πέρασε η εποχή του εύκολου και χωρίς κόστους λόγου ,αλλά και της ήσσονος προσπάθειας. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος, αν θέλουμε να έχουμε μια ισχυρή πατρίδα και όχι επαίτη στις αυλές των δανειστών. Με αυτές τις σκέψεις, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στις γειτονιές των χωριών και των πόλεων, της Αρκαδίας μας, θα συνεχίσουμε να συνομιλούμε και βέβαια μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο, θα εντείνω την προσπάθεια μου για μια καλύτερη Αρκαδία , με μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση. Σας ευχαριστώ….»
 


4 Σχόλια

ΑΜ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ, ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.....ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ....ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣΤΟ, ΑΣΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΣΤΟ. ΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΠΙΑ....ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ.......ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

Θα κατσει στον μεγαλο πολιτικό ... Βλάση... όνειδος ...

αστο μεγαλε...