Όταν ο Πολ Χατζόπουλος μάρκαρε τον Ρουμενίγκε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με την Ίντερ (pic)

Όταν ο Πολ Χατζόπουλος μάρκαρε τον Ρουμενίγκε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με την Ίντερ (pic)

Αύγουστος 02, 2019 - 15:20
0 σχόλια

Ο Πολύβιος φέρνει στην επιφάνεια μια ξεχωριστή φωτογραφική στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας κάνοντας τους παλιούς να θυμηθούν και να νοσταλγήσουν και τους νεότερους να μάθουν και να διδαχθούν.

Μέσω facebook ο Πολ Χατζόπουλος μας παραθέτει προσωπικούς του φωτογραφικούς θησαυρούς του παρελθόντος από τα χρόνια που μεσουρανούσε στα Ελληνικά γήπεδα, στα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στα μέσα της δεκαετίας του 80'.

Είναι η σεζόν 1986-1987 με την ΑΕΚ ομάδα που αγωνίζονταν εκείνη την περίοδο ο Πολ Χατζόπουλος να λαμβάνει μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη στο Κύπελλο UEFA με την Ιταλική Ίντερ ένα από τα μεγαθήρια της εποχής να βρίσκεται στον δρόμο της Ένωσης.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο παλαίμαχος Αρκάς άσος είναι από το γήπεδο της Ίντερ το θρυλικό και επιβλητικό ναό του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα "Τζουσέπε Μεάτσα" με το κλικ του φακού να απεικονίζει τον Πολ Χατζόπουλο να μαρκάρει με εντυπωσιακό τρόπο τον τεράστιο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Ένα σπάνιο, άκρως ιδιαίτερο και τρομερά ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Πολ Χατζόπουλο σε θέση άμυνας πάνω στον Κάρλ Χάινς Ρουμενίγκε με την δική του αξία στις μέρες και την δική του διαχρονική πια σημασία.

Για την ιστορία η Ίντερ του τεράστιου Γερμανού σούπερ σταρ και των υπόλοιπων παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστών που διέθετε στο ρόστερ της κέρδισε σε εκείνο το παιχνίδι την ΑΕΚ με 2-0 στο Μεάτσα (με τον Πολύβιο Χατζόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση) και 0-1 στον επαναληπτικό στην Νέα Φιλαδέλφεια υποχρεώνοντας σε αποκλεισμό τον δικέφαλο. 

Όπως είναι λογικό το εν λόγω φωτογραφικό κολάζ του Πολ Χατζόπουλου με τον Ρουμενίγκε στο Μεάτσα από τον αγώνα της Ίντερ με την ΑΕΚ έχει προκαλέσει πανικό από likes και σχόλια!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.