Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Βόρειας Κυνουρίας (photos&video)

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Βόρειας Κυνουρίας (photos&video)

Αύγουστος 24, 2014 - 14:49
0 σχόλια

Στην κατάμεστη ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βόρειας Κυνουρίας στην αίθουσα του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» στο Άστρος πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 24 Αυγούστου , η τελετή ορκωμοσίας του Δήμαρχου Μαντά Παναγιώτη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων, παρουσία φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου.

Την τελετή της ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής  Βόρειας Κυνουρίας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ο κ. Μαντάς  με τη σειρά του όλους όρκισε  τους νέους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στην τελετή παρεβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Λυκουρέντζος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τρίπολης και Νότιας Κυνουρίας καθώς και πλήθος επισήμων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις καθώς και την ομιλία του δήμαρχου Παναγιώτη Μαντά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία δημοτικής αρχής δήμου Βόρειας Κυνουρίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.