Οριστικά 1.700 πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν στην Τρίπολη

Οριστικά 1.700 πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν στην Τρίπολη

Μάιος 31, 2016 - 08:51
0 σχόλια

Όπως φαίνεται είναι και πλέον επίσημο ότι ο χώρος της ΒΙΠΕ Τρίπολης θα φιλοξενήσει 1.700 πρόσφυγες.

Σύμφωνα με προκήρυξη διαγωνισμού για σίτιση από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124ΠΒΕ) οι πρόσφυγες θα είναι 1.700 και θα φιλοξενηθούν στο Εργοστάσιο Ξυλείας «ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ Ι.» στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Τρίπολης.

Η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124ΠΒΕ) προκηρύσσει τη διενέργεια διαπραγµάτευσης χωρίς δηµοσίευση προκήρυξης διαγωνισµού, µε ενσφράγιστες προσφορές σε ευρώ, για την ανάδειξη παρόχου υπηρεσιών σίτισης (catering) χιλίων επτακοσίων (1.700) προσφύγων – µεταναστών, στο Εργοστάσιο Ξυλείας «ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ Ι.» στη Βιοµηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Τρίπολης, προς κάλυψη έκτακτης κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, στο πλαίσιο διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, κατ’ εκτιµώµενο χρονικό διάστηµα τριάντα (30) ηµερών.

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 02 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 και τόπος Τρίπολη, (Μονάδα 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας, Περιοχή Αγ. Κων/νος Τρίπολης, στο Τμήμα Οικονομικού Γραφείο Προϋπολογισμού).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τον φάκελο προσφοράς τους το αργότερο έως την προηγούμενη ημέρα του διαγωνισμού (με απόδειξη), δηλαδή μέχρι την 01 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, αυτοπροσώπως ή με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, στην Κεντρική Γραμματεία της Μονάδος μας (124 ΠΒΕ, Αγ. Κων/νος, Τρίπολη, Τ.Κ 22132) ή αποστέλλοντάς τον ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή ή courier, στην ως άνω διεύθυνση.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Οι πάνω και οι κάτω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.