Ορισμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων στο δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ορισμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων στο δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ιανουάριος 03, 2024 - 14:00
0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Εμμανουήλ Δ. Δολιανίτης,  

Έχοντας υπ' όψη:

1. Την περίπτ. ι’ της παρ. 1 του άρθρου 58 του Ν.3852/2010  όπως προστέθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 44 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’).

2. Το άρθρο 75, όπως ισχύει σήμερα, καθώς και  το άρθρο 86  του Ν. 3463/06.

3. Τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3463/2006.

4. Την ανάγκη ανάθεσης της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Την υποχρέωση για απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών με σκοπό την ταχεία διεκπεραίωση των διοικητικών υποθέσεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Ορίζουμε τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας άμισθους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, με θητεία από 3-1-2024 έως 30-6-2024  και αναθέτουμε σ’ αυτούς  την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, όπως αναλύονται παρακάτω:

Α) Στον κ.  Κόκκορη Ηλία του Ιωσήφ, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Έργων, αναθέτουμε τις εξής αρμοδιότητες:  

Την εποπτεία και το συντονισμό των θεμάτων και δράσεων του Γραφείου Τεχνικών Έργων, Η/Μ Έργων και Συγκοινωνιών του Αυτοτελούς  Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, για το σύνολο του Δήμου.

Την εποπτεία και το συντονισμό των θεμάτων και δράσεων του Γραφείου Δόμησης του Αυτοτελούς  Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Το ευθύνη συντονισμού και παρακολούθησης των Ευρωπαϊκών και Εθνικών Προγραμμάτων που ενδιαφέρουν και δυνητικά αφορούν το Δήμο μας, με σκοπό τη χρηματοδότηση έργων και δράσεων και την απορρόφηση των αντίστοιχων κονδυλίων.

Χορηγούμε, στον ανωτέρω Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, το δικαίωμα υπογραφής  των διοικητικών εγγράφων που άπτονται των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη συγκεκριμένη  εντολή.  

Β) Στον κ.  Δανεσή Γεώργιο του Μιχαήλ, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα ΥΓΕΙΑΣ, αναθέτουμε την εποπτεία και το συντονισμό των ενεργειών και δράσεων που άπτονται των θεμάτων της Δημόσιας Υγεία και της λειτουργίας των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του Δήμου.

Ειδικότερα αναθέτουμε στον Εντεταλμένο Σύμβουλο την παρακολούθηση των πολιτικών και τη συμμετοχή του Δήμου σε δράσεις και προγράμματα, που στοχεύουν στη μέριμνα, υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων με την παροχή υπηρεσιών υγείας και την προαγωγή ψυχικής υγείας, καθώς και τη μέριμνα για τη λήψη μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Γ) Στον κ. Λάτση Δημήτριο του Γεωργίου, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα της Δ.Ε. Κοσμά, αναθέτουμε τις εξής αρμοδιότητες:

Τη διοίκηση, την εποπτεία και το συντονισμό των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Κοσμά.

Χορηγούμε, στον ανωτέρω Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, το δικαίωμα υπογραφής  των διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες της συγκεκριμένης Δ.Ε. και άπτονται των  αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη συγκεκριμένη  εντολή.  

Οι ανωτέρω Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους,  συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και λαμβάνουν γραμματειακή υποστήριξη από το προσωπικό των αντίστοιχων υπηρεσιών και τους μετακλητούς υπαλλήλους του Δήμου.  

Η παρούσα θα δημοσιευθεί στον δικτυακό τόπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νότιας  Κυνουρίας και θα ισχύει από την ημερομηνία ανάρτησης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μέχρι την ημερομηνία ισχύος των εξουσιοδοτικών διατάξεων ή μέχρι να ανακληθεί με νέα απόφαση του Δημάρχου.  

          Ο Δήμαρχος

                                                 Εμμανουήλ Δ. Δολιανίτης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.