Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Στην κορυφή με τα φρένα σπασμένα

Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Στην κορυφή με τα φρένα σπασμένα

Οκτώβριος 22, 2019 - 21:04
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου πραγματοποιεί ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας, αήττητος και η μόνη ομάδα χωρίς απώλεια βαθμών, βρισκόμενος με το 3 στα 3 μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας.

Οι ερυθρόλευκοι της Νότιας Κυνουρίας μετά τον εξαιρετικό περσινό τους δεύτερο γύρο ουσιαστικά το πιάνουν από εκεί που το άφησαν και με κεκτημένη ταχύτητα δείχνουν πως αποτελούν έναν ακόμα ισχυρό και ανταγωνιστικό παράγοντα του πρωταθλήματος.

Η αρχή του νέου πρωταθλήματος βρίσκει τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει τον Ερμή Μελιγούς που είναι στα φαβορί για τον τίτλο, να έχει περάσει από την πάντα δύσκολη έδρα του Λεβιδίου και να έχει κερδίσει με άνεση στην πρεμιέρα τον Μαντινειακό στο Λεωνίδιο μετατρέποντας εκείνο το παιχνίδι σε μια εύκολη υπόθεση.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου διαθέτει ποιότητα, εμπειρία, ταλέντο και τις κατάλληλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες να διαχειριστούν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Τάσο Ρεντούλη να καθοδηγεί άριστα το σύνολο του. 

Τρεις αγωνιστικές με 9 συνολικά τέρματα από τον Ολυμπιακό όντας η καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής της κατηγορίας, με τους Πυργή και Αβίντογλου να έχουν πετύχει τα 6 από αυτά (από τρία ο καθένας τους) και να δείχνουν πως αποτελούν τα βαριά όπλα του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας.

Το που θα φτάσει ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν και το ποιο τελικά είναι το αγωνιστικό του ταβάνι κανείς δεν το γνωρίζει, ωστόσο δείχνει ξεκάθαρα πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ώρα ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του μόνος πρώτος έπειτα από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας, με τους ανθρώπους της ομάδας να το χαίρονται βλέποντας το δημιούργημά τους να ξεκινάει την χρονιά με τις ιδανικότερες και καλύτερες προϋποθέσεις. 

Η επόμενη πρόκληση του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα "Τεγέα" για την 4η αγωνιστική την Κυριακή (27/10, 15:00) στο Λεωνίδιο με στόχο το καρέ νικών, την διατήρηση στην κορυφή και το 4x4 στον βαθμολογικό πίνακα της Α' Αρκαδίας.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.